Liga 5 Iasi – Seria 2: Rezultatele etapei a XII-a! Etapa liderilor!

Dupa ce meciul dintre Steaua Magica Iasi – Victoria Letcani a deschis etapa a XII-a, duminica – 27 octombrie s-au disputat si celelalte 6 meciuri programate. O etapa in care jocul rezultatelor a pus iarasi o distanta linistitoare intre primele doua clasate si urmatoarele echipe pretendente la titlu.

STEAUA MAGICA IASI – VICTORIA LETCANI 2-3 (1-2)

Victoria Letcani s-a impus la limita in deplasarea de la Steaua Magica, meciul desfasurandu-se inca de miercuri, pe sinteticul din Copou. A fost un succes ce mentine echipa vizitatoare pe prima treapta a podiumului, insa avantajul datorat golaverajului s-a subtiat simtitor.

COM-VAL VALEA LUPULUI – SPICUL SIPOTE 7-0

Valea Lupului stia ca daca va obtine o victorie la cel putin 9 goluri diferenta, va deveni lider in aceasta serie, chiar inaintea marelui derby de duminica – 3 noiembrie, cand se vor deplasa la Victoria Letcani. Sipote nu a putut da o replica buna in acest meci, insa au reusit sa limiteze diferenta de scor la doar 7 goluri.

SAGEATA POPRICANI – SPICUL TIGANASI 0-0

Remiza alba intre cele doua comune vecine, acesta fiind si un derby al seriei. Cele doua puncte ‘pierdute’ de Tiganasi ii scot momentan pe acestia din cursa pentru promovare, diferenta fata de locurile 1-2 marindu-se la 9 puncte. Popricaniul a avut mai multe situatii bune de inscrie, insa nu au reusit sa marcheze nici macar din penalty (REPORTAJ).

GLORIA ROMANESTI – PROGRESUL DELENI 2-4 (0-3)

Surpriza etapei vine de la Romanesti, acolo unde echipa gazda a pierdut surprinzator in fata celor de la Deleni, oaspetii reusind primul succes in deplasare din aceasta stagiune, dupa ce au facut cea mai buna repriza din istoria de un an si cateva luni a acestei echipe. Tinand cont de rezultatele din acest sezon, Romanestiul pierde orice sansa de a mai repeta istoria sezoanelor trecute, cand s-a clasat pe podium.

VIITORUL BRAESTI – FORTA PODU ILOAIEI 2-1 (0-0)

O alta surpriza a etapei o reprezinta infrangerea celor de la Podu, care pierd astfel contactul cu primele doua pozitii. Cand vrei sa te bati la campionat, nu ai voie sa pierzi pe un teren unde Letcaniul castiga cu 9-1! Oaspetii au deschis scorul in min. 66 prin Ionut NECHITA, acesta reusind sa marcheze in urma unei lovituri libere indirecte din careul gazdelor. Braestiul nu a cedat si a intors scorul prin Eduard ACASANDRI (min. 73) si Mihai APINTILESEI (min. 77).

BIRUINTA MOVILENI – C. PRESS GROPNITA 4-2 (1-1)

Derby local intre doua comune aflate la 10-12 km una de cealalta. Movileniul a fost clar echipa mai buna, insa Gropnita a dat o replica mai buna fata de partidele anterioare din acest sezon, reusind chiar ca la pauza sa mentina un rezultat de egalitate. Cu aceasta infrangere, oaspetii coboara pe locul 13 din 14, in timp ce Movileniul urca pe 7.

SAGEATA VICTORIA – VOINTA BIVOLARI 12-1

Scorul sezonului in aceasta serie reusit de Sageata Victoria, care s-a impus la o diferenta de 11 goluri in fata lanternei rosii – Vointa Bivolari. Oaspetii s-au reorientat catre tineri din comuna si incearca formarea unei echipe ce peste 2-3 ani va fi o forta in aceasta serie.

About Sakin