TURNEUL DE MINIFOTBAL IN SALA “EUGEN AXINIA” RUGINOASA – PRIMA EDITIE!

SAMBATA 05.10.2013 incepand cu ora 10 in Sala Sporturilor din comuna Ruginoasa a avut loc TURNEUL DE MINIFOTBAL “EUGEN AXINIA” – PRIMA EDITIE cu participare a 4 echipe de minifotbal de copii nascuti in anul 2005. Echipele participante au fost:

– UNIREA RUGINOASA – Antrenor COSTEL CERNAUTEANU
– KOSAROM PASCANI – Antrenor MACOVEI IONUT
– CSS TG NEAMT – Antrenor AGAFITEI IOAN
– EDU SPORTING IASI – Antrenor PETRACHE VASILE

Regulamentul de disputare a meciurilor a fost ca echipele sa joace fiecare cu fiecare, partidele desfasurandu-se pe parcursul a doua reprize a cate 10 min, iar la final s-a facut clasamentul, criteriile de departajere fiind meciul direct si apoi golaverajul.

Desfasurarea meciurilor a fost:
– A.S. UNIREA RUGINOASA – CSS TG.NEAMT                 3-1 (0-1)
– KOSAROM PASCANI – EDU SPORTING IASI                  4-2 (3-1)
– A.S.UNIREA RUGINOASA – KOSAROM PASCANI       1-1 (1-0)
– EDU SPORTING IASI – CSS TG NEAMT                             1-1 (1-0)
– A.S.UNIREA RUGINOASA – EDU SPORTING IASI       2-1 (1-0)
– KOSAROM PASCANI – CSS TG. NEAMT                            3-0 (1-0)

CLASAMENT:
1. KOSAROM PASCANI         7p 8-3
2. UNIREA RUGINOASA      7P 6-3
3. EDU SPORTING IASI         1P 4-7
4. CSS TG.NEAMT                    1P 2-7

CSS Pascani juniori

A fost un turneu foarte frumos, placut si incins in unele momente fiecare echipa dorindu-si sa castige. De remarcat ca au fost copii care prin talentul lor au aratat ca pe viitor, o sa avem jucatori de mare calitate, foarte tehnici inca de la o varsta foarte frageda numai ca speram ca talentul lor sa fie fructificat la maxim de catre antrenorii lor, clubul de care apartin sa le ofere conditii optime de a se pregati si in special sprijinul necontenit al parintilor care si sambata au fost alaturi de copii lor si au facut galerie.

Unirea Ruginoasa juniori

La finalul competitiei castigatorii au primit cupe,medalii si diplome de participare,au fost premiati si jucatorii cei mai talentati,toti copii au primit si un mic pachet cu dulciuri din partea organizatorilor PRIMARIA RUGINOASA si A.S. UNIREA RUGINOASA care multumeste pentru participarea echipelor la aceasta prima editie a turneului EUGEN AXINIA si in urmatorii ani se spera la o participare mai larga cu mai multe grupe de copii si de ce nu de seniori.

Edu Sporting Iasi - Vasile Petrache

About Unirea Ruginoasa