Baraj pentru Mondiale: Pregatiri pentru deplasare! Am ramas fara Chiriches?

UPDATE: MAI SUNT 4 LOCURI DISPONIBILE PENTRU DEPLASAREA IN GRECIA!

In urmatoarele 7 zile, suporterii romani spera la calificarea pentru Brazilia 2014, adversarul fiind fosta campioana europeana din 2004 – nationala Greciei. Cele 1500 de bilete acordate de Federatia greceasca pentru suporterii romanii au fost epuizate instant, pentru ca din toate colturile tarii au venit solicitari pentru deplasarea in Grecia, FRF-ul avand misiunea grea de a imparti biletele catre Fan Clubul Nationalei. Va inchipuiti ca galerii ca Steaua, Dinamo sau Rapid au solicitat cate 1000 de bilete fiecare, iar apoi numarul acestora a tot scazut. Din fericire, Iasul a obtinut vreo 60 de bilete pentru suporterii din zona Moldovei si s-a putut organiza un autocar de suporteri pentru deplasarea in Grecia. Costul total este de 130 euro + cheltuieli personale, deci cu vreo 200 euro te descurci de minute. In cei 130 euro sunt incluse urmatoarele: Cazare 3 nopti Atena + mic dejun, 1 bilet la Grecia – Romania si 1 bilet la Romania-Grecia, transportul pe ruta Iasi – Atena – Iasi.

Revenind la dubla confruntare cu grecii si ocupat sa-mi termin treburile pe la serviciu, am aflat tarziu ca Vlad Chiriches si-a spart nasul si va lipsi 100% la partida tur si are sanse minime sa evolueze in retur. Sunt o fire pesimista, insa eram sigur ca ne calificam, insa fara Chiriches in centrul defensivei va fi mult mai greu. Reactia mea cand am aflat ieri ca va lipsi Chiriches seamana foarte mult cu cea din fotografia de mai jos :).

reactie absenta lui Chiriches

Am aflat si de absenta lui Tatarusanu, insa cred ca la ora actuala Costel Pantilimon este cea mai buna varianta pentru poarta noastra, mai ales ca apara cu brio de vreo luna poarta celor de la Manchester City. Bogdan Lobont mi se pare iesit din forma, insa poate suplini prin experienta sa in meciurile importante si poate fi chiar o solutie mai buna decat Pantilimon, insa asta o va decide selectionerul.

Lobont pisica

Ca fapt divers, sper ca Bogdan Stancu sa faca meciurile vietii si toata lumea va uita ca rateaza aproape din toate pozitiile si situatiile. Poate fi momentul zero pentru el si suporterii l-ar adula daca va marca sau va reusi doua meciuri foarte bune, pentru ca sunt sigur ca Piturca va forta tot cu el in primul 11! Ca fapt divers, astazi am vazut un filmulet cu o ratare din Bosnia-Hertegovina, una din cele mai mari din istoria fotbalului :). Speram cu totii sa nu fie repetat de vreun jucator roman si daca scapa Samaras spre poarta, sa o comita la fel ca ‘eroul’ din fimuletul de mai jos.

About Sakin