Cupa Romaniei – jud. Iasi: Programul fazei 2 – Popricaniul prin comisie!

Duminica – 1 decembrie se vor disputa meciurile din faza II a Cupei Romaniei, fiind implicate doar cele 8 echipe din Seria 2 care s-au calificat mai departe. In afara celor care si-au castigat meciurile pe teren si a celor din Valea Lupului, care fiind lider nu au avut adversar in faza precedenta, Comisia de Disciplina a AJF a modificat un rezultat inregistrat pe teren SAGEATA VICTORIA – SAGEATA POPRICANI 2-1 dupa prelungiri (1-0, 1-1), oaspetii calificandu-se in urma unei contestatii facute pe un jucator al gazdelor care era suspendat pentru aceasta etapa si care a jucat pe legitimatia fratelui sau. De fapt, este o moda la Victoria ca jucatorul Esanu sa joace fie pe legitimatia sa fie pe a fratelui, in functie de cum primeste cartonase rosii, pentru ca acesta a ‘reusit’ performanta ca in 3 etape sa fie eliminat de doua ori, cate o data pe fiecare legitimatie :)!

BIRUINTA MOVILENI – FORTA PODU ILOAIEI, Stadion Comunal Larga Jijia (com. Movileni) – duminica, ora 11:00

In cele doua meciuri disputate in acest sezon, echipele jucand si returul in Liga 5 Iasi – Seria 2, Podu Iloaiei a castigat de ambele dati (2-1 la Movileni si 3-2 la Podu), cele doua intalniri fiind aprig disputate si spectaculoase. Asadar, ne putem astepta si duminica la un meci echilibrat si spectaculos, in care Movileniul va incerca sa obtina primul rezultat pozitiv in fata Podului in acest an.

VIITORUL PLUGARI – VIITORUL BRAESTI, Stadion Comunal Plugari – duminica, ora 11:00

Plugariul poate da lovitura in doar 3 saptamani de la infiintarea echipei, pentru ca daca vor castiga cu Braestiul, vor aduce un adversar din Liga 4 si cu putina sansa, ar putea avea un parcurs lung in Cupa. Braestiul este o echipa ce nu prea se descurca in deplasare, iar daca ne gandim ca au de facut o deplasare de peste 65 km, pe un drum foarte prost, atunci sansele lor sunt si mai reduse de a reusi ceva la Plugari. Totusi, poate ambitia de a intalni in etapa viitoare o echipa de Liga 4 din vecini (Lungani, Baltati, Tg. Frumos, Sinesti) ar putea sa produca o surpriza in aceasta intalnire.

SAGEATA POPRICANI – VICTORIA LETCANI 3-0 (NEPREZENTARE)

Dezamagiti de faptul ca si-au diminuat sansele la promovare tocmai dupa o infrangere la Popricani (1-4), Victoria Letcani renunta de buna voie si la Cupa Romaniei, anuntand AJF-ul ca nu se vor prezenta pentru acest meci. Desi nu sunt de acord cu neprezentarile, cei de la Letcani merita apreciati ca au anuntat din timp ca nu se vor prezenta, asa cum facuse si Foresta Ciurea pentru meciul programat la Lespezi. Mai bine anunti ca nu te prezinti, pentru ca scutesti adversarul sa-si adune baietii la teren si de plata unui barem de arbitraj si scutesti arbitrii sa se deplaseze la un meci care nu se disputa!

SPICUL TIGANASI – COM-VAL VALEA LUPULUI, Stadion Comunal Tiganasi – duminica, ora 11:00

Un adevarat derby al acestei faze este disputa de la Tiganasi, acolo unde echipa gazda va primi vizita liderului din Seria 2 – Valea Lupului. Oaspetii au pierdut un singur meci in acest sezon, tocmai in fata Tiganasiului care s-au impus cu 4-2 la Valea Lupului. Asadar, un meci de totul sau nimic pentru cele doua echipe, insa gazdele par mai interesate de aceasta competitie decat oaspetii, care cred ca se vor axa doar pe promovarea in Liga 4.

About Sakin