Cupa Romaniei – jud. Iasi: Rezultatele fazei 1 din Seria 2! Fara surprize majore!

Pentru ca sunt seria cu cel mai mic numar de echipe, formatiile din Seria 2 au luat startul in Cupa Romaniei – faza judeteana, fiind programate un numar de 7 jocuri, doar cei de la Com-Val Valea Lupului neavand meci, ei fiind calificati direct in faza urmatoare din postura de lider in campionat.

GLORIA ROMANESTI – FORTA PODU ILOAIEI 1-2 (0-0)

Paul Lazarescu a fost decisiv in meciul de la Romanesti, el fiind coautor la golul egalizator al celor de la Podu, pentru ca in finalul meciului sa marcheze golul calificarii echipei sale (REPORTAJ & GALERIE FOTO).

SAGEATA VICTORIA – SAGEATA POPRICANI 2-1 dupa prelungiri (1-0, 1-1, 2-1)

Meci frumos intre cele doua ‘sageti’ ale acestei serii, insa care din pacate s-a terminat cu scantei. Victoria s-a impus dupa prelungiri in fata Popricaniului, insa oaspetii au contestat dreptul de joc al unui jucator, care fusese eliminat in partida Victoriei in deplasarea de la Movileni, din campionat. (REPORTAJ).

VIITORUL PLUGARI – SPICUL SIPOTE 4-1 (0-0)

Viitorul Plugari castiga si cel de-al doilea meci oficial al lor, dupa ce reusisera sa castige si in campionat in fata celor de la Progresul Deleni (3-0). Intr-un derby zonal al celor doua comune ‘izolate’ ale judetului Iasi (unul din cele mai proaste drumuri), Plugariul s-a impus cu 4-1, dupa ce la pauza scorul fusese alb. Gazdele au deschis scorul in min. 57, insa au fost egalati rapid in min. 66, iar finalul de partida a fost unul intens, Plugariul marcand de 3 ori in 10 minute (min. 80, 87 si 90 – penalty), calificandu-se astfel in faza urmatoare a competitiei.

VIITORUL BRAESTI – PROGRESUL DELENI 3-1

Cum era de asteptat, Braestiul s-a impus iarasi pe teren propriu, fiind una din echipele cu cele mai bune rezultate acasa din judetului Iasi, asta daca scoatem din discutie infrangerea cu 9-0 in fata Letcaniului si cea cu 4-1 in fata Victoriei. Asadar, calificare pentru Braesti, iar in etapa urmatoare vor juca tot pe teren propriu, deci vor avea o sansa in plus pentru un parcurs mai lung.

STEAUA MAGICA IASI – VICTORIA LETCANI 0-2 (0-0)

Cu sansele diminuate la promovare, dupa ce au pierdut cu Valea Lupului si Popricani, cei de la Letcani vor trage tare in Cupa Romaniei pentru a mai salva ceva din acest sezon ce pare compromis, chiar daca teoretic sanse la promovare mai sunt. Asadar, fara prea mari emotii, cei de la Letcani au trecut cu 2-0 de juniorii lui Florin Croitoru si Petre Sinescu si s-au calificat in faza urmatoare a Cupei, golurile fiind marcate in min. 50 si 72.

VOINTA BIVOLARI – SPICUL TIGANASI 0-3 (masa verde – lipsa asistenta medicala din partea gazdelor)

Pentru ca nu au putut asigura asistenta medicala la meci, Bivolariul a pierdut cu 3-0 la masa verde. Cum Tiganasiul se deplasase cu gandul sa joace fotbal, cele doua echipe au disputat un amical pe care oaspetii l-au castigat cu 2-0.

BIRUINTA MOVILENI – C.PRESS GROPNITA 3-0 (1-0)

Meci frumos la Movileni, unde cele doua echipe si-au vazut doar de fotbal. La 1-0, Gropnita a beneficiat de o lovitura de pedeapsa, pe care insa au ratat-o. Movileniul s-a desprins decisiv in repriza secunda prin golurile marcate in min. 65 si 78.

About Sakin