Cupa Romaniei – jud. Iasi: Sageata Victoria – Sageata Popricani 2-1!

Meci tensionat si aprig disputat in duelul din Cupa Romaniei dintre cele doua “sageti” ale Seriei a II-a a Ligii a V-a, Sageata Victoria si Sageata Popricani. Cele doua echipe au incheiat nedecis dupa 90 minute, scor 1-1. Sageata Victoria s-a impus dupa prelungiri cu 2-1, dar ar putea pierde meciul la masa verde, folosind un jucator suspendat pentru aceasta partida.

SAGEATA VICTORIA: 1.MUNTEANU Ciprian(cpt) – 10.MIHALACHE Ciprian 17.CUZIC Alex 18.STOIAN C-tin 13.SPITELNICU Iulian – 15.BEREHOI Marius 16.DIACONU Gabriel 20.APETREI DAVID 7.APETREI Benianim – 5.LAZAR Cornel 6.DAMASCHIN Andrei REZERVE: 2.MORARU Marinel 3.DRAGOMIR Ionel DABIJA Stefan ANTRENOR:DIACONU Ion

SAGEATA POPRICANI: 12.TEBREAN Cristian – 8.PENCIU Lucian 10.CISMARU Vasile (cpt) 16.MIHAI Andrei 2.CISMARU Ionut – 14.GOROVEI Alin 5.ANTONAS Gabriel 9.AGAPE “Bento” Ovidiu 18.POTUR Catalin – 6.CARACAS Vasile 17.TANASA Alexandru REZERVE: 1.CIOBANU George 3.PODARU Vlad 19. AVASILCAI Gabriel 20.FRUNZA Daniel ANTRENOR: Daniel ENUTA

Prima repriza ne-a aratat un joc modest din partea ambelor echipe. Popricani-ul a avut prima ocazie la un sut din marginea careului a lui Ovidiu “Bento” Agape, un transfer foarte bun facut in aceasta saptamana de Sageata Popricani de la As Holboca, dar sutul sau a trecut alaturi. TANASA Alexandru si GOROVEI Alin au tras si ei la poarta de la marginea careului, dar portarul gazdelor a fost la post si a respins in corner. Victoria rateaza o ocazie foarte buna cand BEREHOI suteaza in coltul lung dar TEBREAN scoate in lateral.

Victoria deschide totusi,scorul in min 32, Marius BEREHOI suteaza slab de la 16 m dar portarul oaspetilor face o gafa incredibila si scapa mingea din mana.1-0!

Repriza a doua a adus mai mult fotbal, ambele echipe atacand mai mult poarta. Victoria rateaza doua ocazii bune prin MIHALACHE si STOIAN in startul reprizei. Condusa fiind, Popricani-ul a jucat mai bine in repriza a doua si a ratat mai multe ocazii prin AVASILCAI Gabriel care a ramas singur cu portarul dar si-a prelungit prea mult mingea sau un sut bun de la 20 m al lui “Bento” scos in corner de MUNTEANU. O alta ocazie pe care o putem mentiona este ratarea imensa a lui CARACAS Ionut, care ramas singur cu portarul incearca o scarita, dar mingea trece putin peste poarta. Inspiratia antrenorului Daniel Enuta a adus egalarea pe tabela. Il introduce in teren pe Daniel FRUNZA care la 5 minute distanta profita de o neintelegere intre MUNTEANU Ciprian, portarul gazdelor si CUZIC Alex si inscrie pentru 1-1 (min. 72)!

Pana la final, nici o echipa nu a mai fortat golul de 2-1 si s-a terminat 1-1 dupa timpul regulamentar. Daca cele 90 de minute au fost oarecum linistite, prelungirile au fost de foc. Antrenorul gazdelor il introduce in teren pe ESANU Daniel, jucator suspendat pentru aceasta partida dupa cartonasul rosu primit in campionat impotriva Biruintei Movileni. Acesta a agitat spiritele dupa cateva intrari peste limita regulamentului si injurii la adresa arbitrilor. Tensiunea s-a transmis si pe margine acolo unde spectatorii au inceput sa puna presiune pe arbitri intr-un mod nu tocmai ortodox.Victoria da lovitura si inscrie golul de 2-1 in min 112 cand STOIAN C-tin inscrie cu capul dupa un corner al lui ESANU Daniel. Dupa acest gol, cei de la Victoria fiind impulsionati si de spectatorii de pe margine au continuat cu rautatile si intrarile dure. Unul din spectatori, din dorinta de a se afirma fiind foarte aproape de teren il loveste cu cotul in figura pe CARACAS Vasile care a refuzat sa mai continue jocul. Pana la final, mai putem consemna un cartonas rosu primit de SCUTELNICU Iulian dupa ce l-a lovit cu capul in gura pe ANTONAS Gabriel.

Asadar, un meci cu cantec intre cele doua comune vecine, dar una peste alta raman cu un gust amar. Totusi, la finalul meciului Sageata Popricani a formulat o contestatie asupra dreptului de joc al lui ESANU Daniel iar cum jucatorul nu s-a prezentat la foaie, rezultatul ar putea deveni 0-3 la masa verde!

GALERIE FOTO

About Sakin