Liga 4 Iasi: Rezultatele etapei a XIV-a! Lespeziul va inchide podiumul!

Liga 4 Iasi a disputat duminica – 10 noiembrie 7 din cele 8 meciuri programate in etapa a XIV-a, o etapa in care s-au disputat cateva meciuri interesante atat in zona podiumului, cat si in zona retrogradarii.

CSM PASCANI – VIITORUL TG. FRUMOS 0-3 (0-1)

Cel mai dezechilibrat meci al etapei a fost cel de la Pascani, acolo unde lanterna rosie – CSM a primit vizita liderului din Tg. Frumos. Oaspetii s-au impus fara mari probleme prin dubla lui Cruceanu si golul vasluianului Vulpe. (REPORTAJ)

FORESTA CIUREA – UNIREA RUGINOASA 1-2 (0-2)

Ruginoasa si-a vazut perfect de joc la Ciurea si a condus la pauza cu 2-0, gazdele reusind sa marcheze golul de onoare prea tarziu, in min. 90 dintr-o lovitura de pedeapsa. Cu aceasta victorie, Ruginoasa iese din zona retrogradarii si trece pe locul 12 in clasament, insa emotiile in privinta salvarii nu sunt nici pe departe spulberate, in timp ce Foresta se ingroapa si mai tare in acest final de tur.

RAPID DUMESTI – VIITORUL HIRLAU 3-1 (2-1)

Meci foarte echilibrat la Dumesti, acolo unde hirlauanii au dat o replica foarte buna, insa plusul de experienta al gazdelor putem spune ca a facut diferenta. Hirlaul a egalat la 1, insa au ‘reusit’ sa-si marcheze in propria poarta, pentru ca in finalul meciului sa primeasca si golul care avea sa consolideze victoria gazdelor.

STEJARUL SINESTI – UNIREA MIRCESTI 2-1 (2-0)

Meci frumos la Sinesti, acolo unde Stejarul si-a luat avans inca din prima repriza si au reusit sa reziste in repriza secunda in fata Mircestiului. A deschis scorul Mihai Vieru cu un sut superb din voleu, de la 18 m, pentru ca Mihai Dragoi sa mareasca avantajul dintr-o lovitura de pedeapsa. In repriza secunda, oaspetii au fortat revenirea in meci, insa au reusit sa marcheze doar o singura data, in timp ce Sinestiul a ratat foarte mult prin varfurile sale.

HELIOS TOMESTI – SIRETUL LESPEZI 3-4 (2-3)

Unul din cele mai spectaculoase meciuri ale acestui sezon s-a disputat pe sinteticul din Tomesti, acolo unde Helios a primit vizita ocupantei locului 3 – Siretul Lespezi. Startul partidei a fost unul furtunos pentru gazde, care au facut rapid 2-0, insa un fault dur din spate a lui Dan Caliniuc a fost sanctionat direct cu cartonas rosu. Cu un om in plus, Lespeziul a profitat rapid de situatie si a egalat scorul la 2, iar in acel moment a fost iarasi un moment tensionat, Bucovanu face un fault din spate, Tudorache se duce cu cartonasul rosu sa-l arate jucatorului oaspetilor si fundasul central al gazdelor – Raileanu se repede la strangandu-l de gat :). Apare instant cartonasul rosu si pentru jucatorul Tomestiului, fiind 3 eliminati in 40 de minute de joc. Pana la pauza oaspetii au mai marcat o data, pentru ca in repriza secunda sa-si mareasca avantajul la 4-2, Tomestiul reducand din diferenta insa nereusind sa revina pe tabela. (REPORTAJ VARIANTA TOMESTI)

GLORIA BALTATI – GLORIA BALS 2-3 (0-1)

Derbyul ‘gloriilor’ a fost castigat de balseni, care au fost mult mai atenti pe faza ofensiva. Un meci foarte frumos si placut ochiului, repriza secunda fiind una foarte animata. Balsul a condus cu 1-0 si 2-1, Baltatiul revenind de fiecare data pe tabela, insa oaspetii au reusit sa marcheze golul de 3-2 in min. 91, iar gazdele nu au mai avut timp sa repete istoria. Pentru gazde au marcat Gabriel “Pizza” Popa si golgheterul Marian Virlan. O victorie ce complica si mai mult lucrurile in zona retrogradarii, lupta din acest sezon fiind poate cea mai animata din istoria recenta a ligii 4.

PODGORIA COTNARI – VIITORUL LUNGANI 2-1 (0-1)

Reprize diferite la Cotnari, acolo unde cele 3 goluri s-au marcat la o singura poarta. Lunganiul a deschis scorul in min. 29 prin Ispir Dumitru, insa in repriza secunda soarta partidei a fost intoarsa de cotnareni. Acestia au egalat in min. 68 prin Dascalu, care a transformat o lovitura de pedeapsa si au marcat golul victoriei in finalul partidei prin Ciobanu Daniel (min. 89).

Meciul dintre Venus Butea si AS Holboca a fost reprogramat pentru o alta data, oaspetii acuzand faptul ca au probleme cu lotul de jucatori.

About Sakin