Liga 4 Iasi: Rezultatele etapei a XVI-a! Meci intrerupt la Ruginoasa!

Liga 4 Iasi si-a disputat duminica o parte din meciurile etapei a XVI-a, pentru ca doua partide nu s-au disputat, iar o a treia a fost intrerupta in min. 42.

UNIREA RUGINOASA – RAPID DUMESTI 0-3 (meci intrerupt in min. 42)

Meci cu scantei la Ruginoasa, acolo unde mai multi jucatori, oficiali si spectatori ai echipei gazda si-au dat in petec si l-au lovit si scuipat pe centralul partidei – Vlad Baban. In min. 42, centralul acorda o lovitura de la 11 m pentru oaspeti, la scorul de 0-0. In acel moment, doi dintre jucatorii gazdelor au sarit la central, unul din ei scuipandu-l pe acesta, iar cum urma un cartonas rosu pentru gestul respectiv, au intervenit mai multi jucatori si oficiali ai gazdelor, plus cativa suporteri si lucrurile au degenerat, Baban fiind lovit in invalmaseala creata. Pentru ca nu a mai putut continua meciul, centralul a fluierat sfarsitul meciului si a trimis cele doua echipe la vestiare, urmand ca Ruginoasa sa primeasca niste amenzi pentru proasta organizare si poate chiar si o suspendare a terenului, in functie de ce au scris centralul si observatorul in rapoartele lor. Rapid Dumesti va castiga la masa verde acest meci!

VIITORUL TG. FRUMOS – VENUS BUTEA 4-1 (3-0)

Liderul si-a facut meciul usor inca din prima repriza si s-a impus in final cu 4-1, prin dublele lui Vulpe si Cruceanu, pentru oaspeti marcand portarul Agapov dintr-o lovitura de pedeapsa. (REPORTAJ)

VIITORUL HIRLAU – PODGORIA COTNARI 2-1 (1-1)

Hirlauanii reusesc o noua victorie in acest sezon si urca pe locul 5, o pozitie excelenta daca ne gandim la cat de prost incepusera turul de campionat. Cotnariul a deschis scorul in min 22, insa hirlauanii au egalat printr-un autogol (min. 27). Victoria a venit in min. 50, gazdele mai ratand cateva ocazii bune de gol, insa si oaspetii au avut sansa lor sa obtina macar un egal.

GLORIA BALS – CSM PASCANI 2-1 (1-1)

Meci interesant la Bals, intre doua echipe ce au ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Balsul a deschis rapid scorul (min. 4), insa au fost egalati in min. 33. Chiar daca au fortat victoria, balsenii pareau la un moment dat sa se resemneze cu egalul, insa golul din min. 84 a consfintit o victorie ce ii scoate momentan de pe locurile retrogradabile, ambele reusite fiind opera golgheterului Ciprian Harabagiu. De remarcat ca Balsul facuse doar 3 puncte in primele 11 etape, pentru ca in urmatoarele 5 partide sa obtina 10 puncte, unul din factorii care au produs aceasta revenire spectaculoasa fiind revenirea antrenorului Vasile Valeanu la carma echipei!

FORESTA CIUREA – GLORIA BALTATI 3-3 (2-2)

Meci de pomina in derby-ul retrogradarii, cele doua echipe reusind sa faca un egal spectaculos. Golurile oaspetilor au fost marcate de Gheorghe ‘Bobby’ Popa. Dupa pauza, Baltatiul a preluat conducerea, insa Ciurea nu s-a lasat si a smuls un egal in extremis. Exista totusi niste zvonuri ca oaspeti vor pierde la masa verde acest meci, pentru ca ar fi folosit cativa jucatori si la juniori A1 si la seniori, pe aceleasi legitimatii, lucru interzis de regulament, doar portarul avand voie sa fie trecut pe foaie la ambele meciuri. Ca tot veni vorba de juniori A1, Foresta Ciurea, antrenata de Marian Amanar domina pentru al patrulea an consecutiv Seria Est, fiind lider detasat si reusind astazi sa se impuna cu 2-1 in fata Baltatiului, desi au jucat din min. 10 cu un om in minus!

SIRETUL LESPEZI – UNIREA MIRCESTI 2-0 (1-0)

Siretul Lespezi isi consolideaza pozitia a treia in clasament, dupa ce a trecut fara prea mari emotii cu 2-0 de Mircesti, golurile fiind marcate de Razvan Melinte si golgheterul Andrei Apostol. De mentionat ca la Lespezi a debutat si antrenorul Cristi Rascu, cel care fusese suspendat pe viata in urma cu cativa ani, insa care a facut apel si i s-a permis din acest retur sa poata rejuca in ligile judetului Iasi, el fiind legitimat pana in toamna la Kosarom Pascani.

VIITORUL LUNGANI – STEJARUL SINESTI AMANAT la solicitarea ambelor echipe!

AS HOLBOCA – HELIOS TOMESTI 0-3 (Holboca s-a retras din campionat si va pierde cu 3-0 toate meciurile din retur)!

About Sakin