Liga 5 Iasi – Seria 1: Rezultatele etapei a XVI-a! Schimbare de lider!

Liga 5 Iasi – Seria 1 a luat startul in retur si dupa o pauza de 12 etape avem parte de o schimbare a liderului, Partizanii Barnova facand rocada cu Viitorul Ciortesti.

VOINTA BOSIA – PARTIZANII BARNOVA 2-2 (0-1)

Cu echipa foarte tanara, Partizanii au pierdut doua puncte ce pot fi decisive in cursa pentru promovare, lipsa de experienta a mai multor jucatori fiind decisiva in aceasta partida. Dupa ce Radu Ungureanu a deschis scorul pentru oaspeti, Bosia a revenit mai motivata de la vestiare si a preluat conducerea prin doua goluri marcate in min. 50 si 60. Antrenorul-jucator Bogdan Rotaru a restabilit egalitatea prin min. 70 dintr-o lovitura de pedeapsa, insa oaspetii nu au mai reusit sa marcheze inca un gol, desi au avut doua-trei situatii bune.

VIITORUL MIRONEASA – VIITORUL CIORTESTI 0-5 (0-2)

Meci disputat la Holboca, pentru ca Mironeasa inca nu are un stadion propriu si joaca mai mereu pe Tineretului din Iasi. Revenind la meci, Ciortestiul pregatit de cateva etape de fostul jucator al Rapidului Dumesti si Stiintei Miroslava – Paul Lenghen, a castigat meciul destul de lejer. Dupa pauza au intrat in teren si cele 3 noi achizitii ale oaspetilor – Bogdan Grosu, Alex Ababei si Cristi Postolache fiind transferati saptamana aceasta de la defuncta AS Holboca. Ababei a marcat de doua ori si Postolache o data, consfintind astfel o victorie la 5 goluri diferenta, o victorie ce urca pe Ciortesti in fruntea clasamentului.

REAL TOMESTI – UNIREA SCANTEIA 3-1 (1-1)

Real Tomesti isi consolideaza locul 3 in clasament si e greu de crezut ca vor mai putea fi prinsi de Tibanesti, mai ales dupa ce acestia au pierdut surprinzator la TIbana.

STEJARUL BARNOVA – AS CIURBESTI 9-1

Macel facut de Stejarul Barnova in fata celor de la AS Ciurbesti, insa circumstantele sunt atenuante din moment ce oaspetii au observat ca Stejarul foloseste mai multi jucatori pe fals. La finalul partidei, Ciurbestiul a facut contestatie si vor castiga la masa verde, printre cei care jucau pe fals fiind si Ionut ‘FeCe’ Stirbets, jucatorul celor de la Valea Lupului, echipa lui neavand meci in aceasta etapa.

PRUTUL PRISACANI – JUPITER IASI 5-1 (2-1)

Jupiterul a deschis scorul, insa a fost doar un foc de paie pentru ca Prisacaniul a preluat conducerea jocului si a reusit sa marcheze de 5 ori, urcand pe locul 7 cu cele 3 puncte castigate astazi.

STIINTA II MIROSLAVA – VOINTA VOINESTI 2-0 (0-0)

Echipa secunda a Miroslavei a reusit sa se impuna cu 2-0 in fata Voinestiului, cele doua goluri fiind marcate de Sergiu ‘Banel’ Barbu, jucator din satul Slobozia, com. Voinesti. Problema este ca Banel a jucat si ieri la Liga 3, iar conform regulamentului jucatorii nu au voie sa joace doua meciuri in mai putin de 36 de ore!!!

FORTZA COSTULENI – VIITORUL TANSA 8-2

Costuleniul s-a distrat astazi in meciul cu Tansa si s-a impus cu 8-2, reusind cu aceste 3 puncte sa reduca handicapul fata de locul 13, ocupat de Mironeasa.

UNIREA TIBANA – FULGERUL TIBANESTI 2-1 (0-0)

Cum preconizam si in avancronica etapei, meciul de la Tibana era un adevarat derby zonal si pozitiile din clasament ale celor doua echipe nu mai contau. Tibana a reusit sa castige cu 2-1 in fata vecinilor de la Tibanesti si cu cele 3 puncte au parasit ultimul loc in clasament. Totusi, Tibanestiul a depus contestatie asupra dreptului de joc a unor jucatori si au toate sansele sa intoarca rezultatul la comisii.

About Sakin