Liga 5 Iasi – Seria 2: Program etapa 15!Popricani va decide campioana?

Duminica – 17 noiembrie se disputa cele 7 partide programate in etapa a XV-a, o etapa in care toti ochii sunt atintiti asupra derby-ului de la Popricani.

SAGEATA POPRICANI – VICTORIA LETCANI, Stadion Olimpia Popricani – duminica, ora 11:00

Derby in adevaratul sens al cuvantului, intre doua comune vecine, insa mai important e faptul ca ambele echipe au demonstrat ca au valoare, iar cum ne aflam deja in retur, orice punct pierdut poate insemna ratarea obiectivului. Ambele echipe au doar varianta victoriei, gazdele cu gandul de a ataca podiumul, oaspetii de a ramane in plasa celor de la Valea Lupului, in lupta pentru promovare. Asadar, poate cel mai asteptat meci al etapei din fotbalul judetean iesean.

SPICUL TIGANASI – SPICUL SIPOTE, Stadion Comunal Tiganasi – duminica, ora 11:00

Tiganasiul va trage tare pentru a se impune la scor in fata celor de la Sipote, mai ales pentru a-si apropia golaverajul fata de Podu Iloaiei si Letcani.

STEAUA MAGICA IASI – FORTA PODU ILOAIEI, Stadion Tineretului Iasi – sambata, ora 14:30

Un meci interesant intre cele doua echipe, oaspetii avand nevoie de toate cele 3 puncte pentru a ramane pe locul 3 in clasament. Baietii pregatiti de Croitoru si Sinescu au reusit doua victorii consecutive, ambele in deplasare si au mai recuperat in clasamentul adevarului, iar daca ne gandim ca in tur a fost doar 1-0 pentru Podu, atunci putem presupune ca va fi un meci foarte echilibrat intre cele doua echipe.

COM-VAL VALEA LUPULUI – VOINTA BIVOLARI, Stadion Comunal-Antibiotice – duminica, ora 11:00

Ca in orice partida in care se intalneste liderulul cu lanterna rosie, se cam stie castigatorul, problema fiind doar la diferenta cu care se vor impune. Asadar, Valea Lupului poate stabili un nou record de goluri in aceasta serie, insa Bivolariul nu se va da asa usor la o parte si vor incerca sa limiteze proportiile scorului.

BIRUINTA MOVILENI – SAGEATA VICTORIA, Stadion Comunal Larga Jijia (com. Movileni) – duminica, ora 11:00

Vecine de clasament, cele doua echipe sunt apropiate ca valoare, cu un plus pentru Victoria care pare ca este in crestere de forma, mai ales ca are 6 victorii in ultimele 7 etape disputate. Movileniul se descurca bine pe teren propriu si a pierdut doar doua meciuri acasa, ambele cu 1-2. Daca vor castiga acest meci, Victoria isi asigura in proportie de 90% o clasare in primele 6 echipe din serie.

GLORIA ROMANESTI – C. PRESS GROPNITA, Stadion Comunal Romanesti – duminica, ora 11:00

Nici Romanestiul nu are un sezon stralucit in acest sezon, insa Gropnita ocupa penultima pozitie a clasamentului si nu au obtinut nici un punct pe teren strain. Asadar, un meci cu o favorita clara, insa oaspetii nu se vor da la o parte daca gazdele vor prinde o zi la fel de proasta ca la meciul cu Deleniul.

VIITORUL PLUGARI – PROGRESUL DELENI, Stadion Comunal Plugari – duminica, ora 11:00

Dupa o pauza de multi ani, fotbalul revine in comuna Plugari, o comuna vecina cu Sipote si in care se ajunge destul de greu cu masina, drumul fiind foarte rau. Trecand peste impedimentul cu drumul, seria 2 isi mareste numarul de echipe prin inscrierea acestei echipe in campionat, punctele pierdute/castigate impotriva lor necontand in lupta pentru promovare. Ca fapt divers, exista zvonuri ca se va reinfiinta o echipa mai veche din aceasta serie, POIANA POPESTI(vecini cu Dumesti si Podu Iloaiei).

Aparitia celor din Plugari, dar si faptul ca Deleniul nu avea unde juca in aceasta etapa, pentru ca la Hirlau sunt deja doua meciuri duminica (Juniori A1 si Liga 4 Iasi), Viitorul Braesti se va odihni.

About Sakin