Liga 5 Iasi – Seria 2: Programul etapei 14 – prima a returului!

Duminica – 10 noiembrie incepe returul in Liga 5 Iasi – Seria 2, o serie in care lupta la titlu se pare ca se va da intre 4 echipe: Com-Val Valea Lupului, Victoria Letcani, Forta Podu Iloaiei si Spicul Tiganasi.

PROGRESUL DELENI – SPICUL TIGANASI, Stadion Tineretului Hirlau – duminica, ora 11:00

Partida tur a fost decisa de o greseala de arbitraj, Tiganasiul marcand golul victoriei dintr-un penalty gresit acordat in min. 90+3. Asadar, gazdele sunt capabile sa faca partide foarte bune, insa cum joaca toate meciurile pe teren strain, e de inteles pozitia proasta ocupata in clasament. Un meci in care oaspetii vor trage tare pentru toate punctele puse la bataie, in timp ce Deleniul va incerca sa obtina macar un punct din aceasta partida.

FORTA PODU ILOAIEI – BIRUINTA MOVILENI, Stadion Orasenesc Podu Iloaiei – duminica, ora 11:00

Meci echilibrat la Podu, acolo unde gazdele vor primi vizita unei echipe bune din aceasta serie. Avem toate premisele pentru un meci echilibrat, insa echipa gazda nu concepe alt rezultat in afara victoriei in aceasta partida si mai mult ca sigur vor porni meciul cu o confruntare, asa cum au facut si in meciul cu Sageata Victoria.

VICTORIA LETCANI – GLORIA ROMANESTI, Stadion Comunal II Letcani – duminica, ora 11:00

Cu orgoliu ranit de faptul ca au pierdut derbyul cu Valea Lupului, Letcaniul constientizeaza faptul ca nu mai au voie sa greseasca in acest retur si in derby-ul cu vecinii de la Romanesti trebuie sa obtina toate punctele puse la bataie.

C.PRESS GROPNITA – COM-VAL VALEA LUPULUI, Stadion Comunal Gropnita – duminica, ora 11:00

In mod normal, oaspetii vor castiga aceasta partida, insa cu siguranta cei de la Gropnita vor da totul pentru a impiedica acest lucru, mai ales ca ocupa un loc rusinos la final de tur – penultima pozitie a clasamentului.

SPICUL SIPOTE – SAGEATA POPRICANI, Stadion Comunal Sipote – duminica, ora 11:00

Popricaniul mai are sanse teoretice la castigarea campionatului, insa acestia spera sa reusesca prinderea unui loc pe podium la finalul campionatului. Pentru a-si pastra sansele intacte, oaspetii trebuie sa castige meciul de la Sipote!

VIITORUL BRAESTI – SAGEATA VICTORIA, Stadion Comunal Braesti – duminica, ora 11:00

Braestiul este una din cele mai bune echipe pe teren propriu din aceasta serie, insa cand merg in deplasare sunt victime sigure. Dupa ce au reusit sa le de-a peste cap socotelile celor din Podu, Braestiul spera sa castige si meciul cu Victoria, in timp ce oaspetii spera la o victorie ce i-ar aduce in lupta pentru podium.

VOINTA BIVOLARI – STEAUA MAGICA IASI, Stadion Comunal Bivolari – duminica, ora 11:00

Dupa succesul de la Gropnita, cei de la Steaua Magica au spart gheata in meciurile din deplasare si spera sa continue cu un succes pe terenul ultimei clasate. Bivolariul are cea mai slaba aparare dintre toate echipele judetului Iasi, insa echipa se afla in reconstructie.

About Sakin