Liga 5 Iasi – Seria 3: Program etapa a XIV-a! Rezista Topile in fata liderului?

Duminica – 10 noiembrie, Liga 5 Iasi – Seria 3 (seria Pascani) isi disputa meciurile programate in etapa a XIV-a, o etapa in care capul de afis pare a fi meciul de la Topile.

NOUA GENERATIE TOPILE – VIITORUL HARMANESTI, Stadion Comunal Topile (com. Valea Seaca) – duminica, ora 11:00

Meci de totul sau nimic pentru gazde, care se bucura momentan de unul din cele mai bune sezoane ale ultimilor ani, acestia reusind sa se claseze pe un onorant loc 3, iar daca vor reusi o victorie in fata liderului din Harmanesti, atunci vor putea chiar intra in cartile promovarii. Oaspetii continua sa fie neinvinsi in acest sezon si cu 29 de puncte din 11 partide disputate sunt principalii favoriti la castigarea campionatului. Asadar, un adevarat derby al acestei serii, in care orice pronostic este posibil.

MOLDOVA CRISTESTI – AVANTUL TODIRESTI, Stadion Comunal Cristesti – duminica, ora 11:00

Cristestiul este una din echipele care pierde sau castiga puncte pe final de meci, iar acest lucru a fost demonstrat in partidele din acest sezon (ex. la Lunca au egalat in prelungiri, la CSM II au castigat in prelungiri, cu Harmanesti au fost egalati in prelungiri etc.). Revenind la meciul de duminica, Todirestiul nu se descurca foarte bine in deplasare, iar de la victoria din prima etapa de la Topile, nu a mai reusit sa castige nici un meci pe teren strain.

VIITORUL MUNCEL – FC LUNCA PASCANI, Stadion Comunal Muncelul de Sus (com. Mogosesti-Siret) – duminica, ora 11:00

Egalul dintre Lunca si Motca nu a ajutat niciuna din echipe, ba chiar putem spune ca le-a spulberat ambelor echipe sansele la titlu. Totusi, Lunca va incerca sa obtina un succes in aceasta deplasare, mai ales ca gazdele sunt cu moralul la pamant dupa ce au inregistrat doua infrangeri consecutive.

UNIREA AL. I. CUZA – VOINTA MOTCA, Stadion Comunal Kogalniceni (com. Al. I. Cuza) – duminica, ora 11:00

Motca are cea mai buna aparare din campionat, insa si cel mai slab atac din prima jumatate a clasamentului, iar cand obtii doua rezultate nule consecutiv, inseamna ca trebuie schimbat ceva pe faza ofensiva. Cei de la Cuza se descurca bine acasa si au doua victorii consecutive pe teren propriu, insa Motca este de alt calibru si cu siguranta va fi un meci interesant la Kogalniceni.

BIRUINTA MIROSLOVESTI – SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU, Stadion Comunal Miroslovesti – duminica, ora 11:00

Fosta componenta a Ligii 4 Iasi, Miroslovestiul este o umbra a echipei din urma cu 3-4 sezoane, cand era una din echipele ce puteau decide campioana judetului pentru ca pierdeau foarte greu pe teren propriu. Revenind la meciul de duminica, oaspetii par favoriti pe hartie, insa cum cele doua comune sunt vecine ‘peste deal’, miza creste foarte mult si gazdele cu siguranta vor da totul pentru a incurca echipa adversa.

AVANTUL TATARUSI – SPICUL HELESTENI, Stadion Comunal Tatarusi – duminica, ora 11:00

Tatarusiul a cazut pe locul 14 in clasament si are un clasament al adevarului de -10, ceea ce inseamna ca in retur (cand vor juca mai multe meciuri in deplasare) gazdele par condamnate la o clasare in partea inferioara. Totusi, o victorie cu Helesteniul i-ar mai urca in clasament si gandul ca sunt una din cele doua echipe care au rezistat Harmanestiului, ne induce ideea ca Tatarusiul va castiga aceasta partida.

KOSAROM II PASCANI – CSM II PASCANI, Stadion Siretul Pascani – duminica, ora 11:00

Cu ceva anii in urma, cand eram copil si jucam fotbal aproape zilnic, in comuna de unde eram se juca in fiecare weekend un ‘derby’ intre Tineri si Batrani. Cam asa ar putea fi descris si meciul dintre acesti doi ‘sateliti’, gazdele avand un lot format din multi jucatori tineri, in timp ce oaspetii se bazeaza pe veteranii de la fosta CFR Pascani.

Cum aceasta serie a ‘pierdut’ pe drum doua echipe, ACTIV VALEA SEACA si RECOLTA CONTESTI nu au adversari in aceasta etapa.

About Sakin