Liga 5 Iasi – Seria 3: Rezultatele etapei a 13-a! Topile urca pe 3!

Liga 5 Iasi – Seria 3 si-a disputat duminica cele 7 partide din etapa a 13-a, disputandu-se in avans si un meci programat in etapa a 15-a, pentru ca atat CSM II cat si Cristesti nu aveau meci etapa asta si s-au hotarit sa joace intre ele.

FC LUNCA PASCANI – VOINTA MOTCA 0-0

Egalul nu e bun pentru niciuna din echipe, insa le mentine pe amandoua cu sanse la un loc pe podiumul seriei. Cele doua au avut fiecare in parte sansa lor de a obtine cele 3 puncte, insa egalul a fost un rezultat echitabil daca tinem cont de evolutia celor doua echipe.

AVANTUL TODIRESTI – KOSAROM II PASCANI 3-2

Todirestiul si-a vazut interesul in aceasta partida si a reusit sa se impuna dramatic cu 3-2, oaspetilor fiindu-le anulate doua goluri marcate de ex-dumesteanul Andrei Dandu. Cu cele 3 puncte castigate, Todirestiul ajunge pe locul 7 si bifeaza al 4-lea succes consecutiv in fata propriilor suporteri.

 RECOLTA CONTESTI – UNIREA AL. I. CUZA 2-0

Dupa un start foarte prost, Contestiul putem spune ca si-a revenit si in 4 etape a reusit sa castige 7 puncte, egalul obtinut la Motca (0-0) fiind de departe una din surprizele acestui sezon din seria Pascani.

SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU – AVANTUL TATARUSI 3-0

Dupa startul excelent de sezon, urmat de cele 5 etape consecutive fara victorie, Stolniceniul reuseste sa sparga gheata si sa castige toate puncte din meciul cu Tatarusiul.

VIITORUL MUNCEL – NOUA GENERATIE TOPILE 1-2 (0-0)

Topile se descurca excelent in acest sezon si cu 13 puncte castigate in ultimele 5 etape, au reusit sa urce pana pe locul 3 in clasament, poate cea mai buna performanta a acestei echipe din ultimii ani. Muncelul a cazut pana pe locul 9 in clasament si au un sezon mult mai slab fata de campionatele anterioare. Dupa o prima repriza fara gol, Topile a reusit sa marcheze doua goluri, gazdele reusind golul de onoare in min. 90!

VIITORUL HARMANESTI – BIRUINTA MIROSLOVESTI 4-2 (2-1)

Neasteptat de buna replica data de Miroslovesti pe terenul Harmanestiului, echipa care suferea oarecum dupa cele doua puncte pierdute la Tatarusi. In repriza secunda, oaspetii au reusit sa egaleze la doi, insa o neatentie in apararea i-a costat golul de 3-2 si de aici meciul s-a rupt definitiv in favoarea echipei gazda, care isi mentine primul loc in clasament.

SPICUL HELESTENI – ACTIV VALEA SEACA 3-1

Helesteniul ramane o echipa foarte buna pe teren propriu si urca pe locul 8 in clasament, intrerupand seria de doua infrangeri consecutive.

CSM II PASCANI – MOLDOVA CRISTESTI 3-4 (0-1) – meci din etapa a XV-a!

Dupa cum aminteam in startul articolului, CSM II si Cristesti nu aveau meci in aceasta etapa, insa profitand de vremea excelenta de fotbal au preferat sa joace in devans meciul programat in etapa a 15-a. Dupa ce Cristestiul a deschis scorul in prima repriza dintr-un penalty, veteranii pascaneni au revenit imediat dupa pauza si au egalat, insa tot Cristestiul a fost cea care a condus ostilitatile si s-a distantat la 3-1. Finalul partidei a fost incendiar, gazdele reusind sa egaleze in min. 86, insa Cristestiul a avut noroc si a marcat golul victoriei in prelungirile partidei, o victorie ce parea a fi foarte facila pe parcursul meciului insa lejeritatea cu care au tratat partida era sa le fie fatala.

About Sakin