Liga 5 Iasi – Seria 3: Rezultatele etapei 16! Goluri pe banda rulanta!

Liga 5 Iasi – Seria 3 si-a disputat duminica – 24 noiembrie meciurile din penultima etapa a turului, o etapa in care s-au marcat un numar record de 39 de goluri in 7 meciuri, adica o medie de 5.57 goluri/meci, fiind cea mai ridicata medie a unei etape in fotbalul judetean iesean din acest sezon!

VIITORUL HARMANESTI – FC LUNCA PASCANI 9-0 (5-0)

Meci fara istoric la Harmanesti, acolo unde fostul lider al Seriei 3 s-a razbunat pentru toate rezultatele proaste din ultimele etape. Dupa o ratare mare a oaspetilor, gazdele s-au dezlantuit din min. 25 si au inceput sa marcheze pe banda rulanta prin: Daniel POPA, Constantin ANDRIESCU, Ioan TIMOFTE, Ionut DOMINTE (2) si fostul golgheter al celor de la Unirea Ruginoasa – Vasile Andriescu (4)! Cu aceasta victorie, Harmanestiul spera in continuare la castigarea campionatului, diferenta de doua puncte fiind una infima in acest moment.

MOLDOVA CRISTESTI – RECOLTA CONTESTI 7-0 (4-0)

Cristestiul isi pastreaza fotoliul de lider si dupa aceasta etapa, reusind o victorie fara probleme in fata celor de la Contesti. Pentru gazde au marcat Stefan CHIRICA (2), Mihai BUCIUMANU, Marius PINTILIASA, Valeriu AMUHAIA, Daniel MICU si golgheterul Adrian GURZUN.

KOSAROM II PASCANI – VOINTA MOTCA 3-0 (1-0)

Kosarom II s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Motca, spulberandu-le astfel orice sperante legate de promovare ale celor din Motca. Gazdele au deschis scorul in min. 35 prin Alexandru IURCAN, pentru ca in repriza secunda sa-l majoreze prin Alex OLARIU (min. 68) si Cosmin POPOAIA (min. 76). Diferenta a fost cam mare fata de cum s-a jucat, insa victoria pascanenilor nu poate fi contestata. Cu acest rezultat, Kosarom II (ex Locomotiva Pascani) a urcat pe locul 9 in clasament.

NOUA GENERATIE TOPILE – SPICUL HELESTENI 4-4 (3-1)

Meci de toata frumusetea la Topile, acolo unde ocupanta locului 3 nu a reusit sa se impuna, desi a condus cu 3-1 si 4-2, oaspetii conducand si ei cu 1-0. Scorul a fost deschis rapid de Helesteni in secunda 35, insa Topile a revenit in joc si a marcat de 3 ori pana la pauza (min. 10, 25 si 41). Helesteniul a revenit in joc printr-un gol marcat in min. 69, iar finalul a fost unul incendiar, cu golul 4 al gazdelor marcat in min. 82 si cu doua reusite ale Helesteniului in min. 83 si 89!

VIITORUL MUNCEL – SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU 4-3 (2-1)

Un alt meci spectaculos a fost intre comunele vecine Mogosesti-Siret si Stolniceni-Prajescu. Gazdele au condus cu 2-1 la pauza si s-au impus in final cu 4-3, chiar daca au avut si doi eliminati pe parcursul reprizei secunde. Cu aceasta infrangere, Stolniceniul ramane pe locul 4 insa ecartul fata de lider a crescut la 9 puncte si pare greu de surmontat.

ACTIV VALEA SEACA – CSM II PASCANI 1-0 (1-0)

Singurul meci care a iesit din tiparul acestei etape a fost cel de la Valea Seaca, acolo unde gazdele s-au impus cu 1-0 printr-un gol marcat in min. 10, urcand astfel pe locul 11 in clasament, in timp ce pascanenii raman in continuare lanterna rosie a seriei.

AVANTUL TATARUSI – AVANTUL TODIRESTI 2-2

La fel ca si vecinii de la Harmanesti, Todirestiul s-a intors cu un 2-2 din deplasarea de la Tatarusi, pastrandu-si astfel locul 7 in clasament, in timp ce gazdele au pierdut o pozitie in clasament.

About Sakin