Liga III – Seria 1: Kosarom Pascani – CSM Moinesti 4-1 (0-0)!

Primul meci al pascanenilor din retur a fost si cel mai bun facut de acestia din intreg sezonul. Cu gandul doar la victorie, pentru a-si mentine pozitia in primele 6 echipe si pentru a spera in continuare la promovare, Kosaromul s-a distrat cu adversarii din Moinesti.

KOSAROM PASCANI88. Mihai LUCA 20.Marius OLARITA 6.Vladimir RAZLOG (c) 21.Nicolae AZAHARIOAIEI 7.Petru AGRIGOROAEI 10.Andrei LIPOVANU 5.Lucian DIACONU 16.Marius CALUGARU 9.Petru MAFTEI 13.Robert HUMA 14.Adrian VIORICA. Rezerve: 99.Cosmin BARLADEANU 3.Petru RAZLOG 17.Cosmin NEMTANU 8.Petru TOADER 4.Laurentiu GIURGIUVEANU 11.Bogdan STIUBEI 18.Daniel RADU. Antrenori: Marian IVAN si Dan CONDURACHE.

CSM MOINESTI: 27.Liviu BORDEANU 11.Andrei CHELARIU (c) 14.Costin LUPU 6.Constantin TROFIN 9.Rares MARIN 5.Stefan IRIMIA 8.Emanuel APOSTU 7.Bogdan BRAESCU 15.Bogdan COMAN 13.Gabriel DARIE 4.Florin BERBECIE. Rezerve: 1.Nicolae SCISTAC 2.Ionut PASCU 17.Daniel FILIP 18.Alin ABUZATOAIEI 16.Vlad PAVEL 10.Sorin TROFIN 3.ALexandru CORBAN. Antrenori: Sorin TROFIN si Florin PAVEL.

Prima ocazie a meciului a venit in min. 5, cand Marius ‘CATZIANA’ Calugaru a sutat puternic din afara careului si mingea a lovit bara laterala. A urmat o perioada de liniste in joc si un prim cartonas galben pentru gazde, acelasi Catzana scapand ieftin dupa ce i-a dat un gol in figura unui adversar (min. 19). O noua bara pentru gazde a venit in min. 24, cand Andrei Lipovanu a sutat in transversala! Acelasi Lipovanu rateaza incredibil intr-o situatie de unu la unu cu portarul (min. 34), pentru ca Agrigoroaei sa dispere realmente publicul prezent, dupa ce si-a facut o minge excelenta, insa din situatie de unu la unu cu portarul, il nimereste pe acesta, mingea revine tot la el si cu toata poarta in fata, trimite peste (min. 40).

Dupa o prima repriza in care mingea nu a vrut sa intre in poarta, a urmat o repriza secunda in care ghinionul pascanenilor a fost spulberat. Calugaru trimite o pasa excelenta pe culoar si fostul jucator din Copou, Robert Huma scapa singur cu portarul si nu-l iarta pe acesta (min. 48).

Dupa aceasta reusita, Moinestiul a inceput sa iasa la joc, insa in min. 57 aveau sa fie pedepsiti de o faza frumoasa a gazdelor. Calugaru trimite iarasi o pasa excelenta pe culoar, golgheterul pascanenilor – Adi Viorica preia frumos in careu si dupa ce isi intoarce adversarul direct suteaza la coltul lung si mareste avantajul la 2-0 (min. 58). O faza lucrata 100% de cei doi hirlauani din lotul Kosaromului.

Acelasi ‘Vioara‘ a reusit sa marcheze in min. 60, dupa ce a pus excelent latul la o centrare in 6 m a lui Andrei Lipovanu (3-0). Showul total facut de Kosarom a continuat in min. 68, cand Calugaru da al treilea assist al meciului, centrand excelent in careu de unde Maftei a reluat cu capul pentru 4-0!!!

Oaspetii au reusit sa reduca din handicap in min. 70, cand Abuzatoaiei a luat o actiune pe cont propriu si dupa ce a depasit vreo 3 adversari a ramas singur cu Luca, trimitand pe langa portar pentru 4-1.

Au mai urmat cateva ocazii bune ale gazdelor, insa Stiubei a trimis in portar (min. 76), pentru ca Razlog sa loveasca transversala (min. 77), iar nou-intratul Nemtanu sa lufteze in 6 m la o centrare excelenta a lui Stiubei (min. 84).

Cu cele 3 puncte castigate din aceasta confruntare, Kosarom Pascani trece peste Stiinta Miroslava in clasament si urca pe locul 5, in timp ce Stiinta coboara pe ultimul loc ce duce in Play-off – locul 6, insa sambata – ora 14:00 vor juca impotriva fostului lider – Cetatea Tg. Neamt, iar daca vor castiga, atunci se va face iar rocada intre cele doua echipe!

About Sakin