Liga 4 Iasi: Programul ultimei etape! Etapa cu favorite certe!

Ultima etapa a turului (etapa a XV-a) din Liga 4 Iasi programeaza meciuri in care exista favorite certe la victorie, insa asta nu inseamna ca nu pot aparea rezultate surprinzatoare.

VIITORUL TG. FRUMOS – PODGORIA COTNARI, Stadion Orasenesc Tg. Frumos – duminica, ora 12:00

Una din cele mai dezechilibrate partide din aceasta etapa este meciul de la Tg. Frumos, acolo unde liderul seriei si campioana de toamna, Viitorul va primi vizita unei echipe ce se lupta pentru evitarea retrogradarii – Podgoria Cotnari. In mod normal, targovetii vor face scor in aceasta partida, insa s-au mai vazut meciuri in care outsiderii au rezistat.

GLORIA BALS – RAPID DUMESTI, Stadion Comunal Bals – duminica, ora 12:00

Cu 7 puncte facute in ultimele 3 etape, Balsul a revenit in cursa pentru evitarea retrogradarii. Adversarul din aceasta etapa este nimeni alta de campioana en-titre, insa sezonul trecut balsenii au fost una din cele 2 echipe care a reusit sa obtina punct impotriva dumestenilor.

UNIREA MIRCESTI – HELIOS TOMESTI, Stadion Comunal Iugani (com. Mircesti) – duminica, ora 12:00

Cel mai echilibrat meci al etapei pare a fi disputa de la Iugani, insa Mircestiul se afla intr-o forma excelenta, chiar daca au pierdut etapa trecuta la Sinesti. Oaspetii au obtinut cateva rezultate surprinzatoare in acest sezon, insa au fundasii titulari suspendati pentru acest meci, facandu-le si mai grea misiunea de a incerca sa obtina macar un punct.

SIRETUL LESPEZI – FORESTA CIUREA, Stadion Comunal Lespezi – duminica, ora 12:00

Cu rezultatele inregistrate in ultimele etape, ciurenii se transforma intr-o candidata certa la retrogradare, insa ne aflam abia la jumatatea sezonului si se pot schimba multe din primavara. Lespeziul se bucura de un sezon extraordinar si doar o infrangere in acest meci i-ar face sa nu ramana pe podium la finalul turului.

AS HOLBOCA – STEJARUL SINESTI, Stadion Comunal-Vale Holboca – duminica, ora 12:00

Inca avand probleme de lot, Holboca va incerca sa tina piept celor de la Sinesti, echipa ce nu mai concepe sa piarda puncte in meciurile cu echipele din partea inferioara a clasamentului. Totusi, va fi un meci in care gazdele ar putea obtine macar un punct, daca vor reusi sa-si adune macar cei 11 titulari cu care a inceput ultimele partide.

UNIREA RUGINOASA – GLORIA BALTATI, Stadion Comunal Ruginoasa – duminica, ora 12:00

Meci vital pentru evitarea retrogradarii, ambele echipe fiind cu cutitul la os. Unul din cele mai slabe sezoane facute de Ruginoasa, acestia avand doar 13 puncte si un -8 la adevar, acolo unde au recuperat cu cele 3 puncte obtinute la Ciurea. Baltatiul are 8 infrangeri consecutive (!) si a cazut pe locul 15, iar daca vor pierde cu Ruginoasa, atunci gluma se ingroasa.

VIITORUL HIRLAU – CSM PASCANI, Stadion Tineretului Harlau – duminica, ora 12:00

Aflati la al treilea sezon in Liga 4 Iasi, tinerii pascaneni nu-si revin in acest sezon si raman lanterna rosie a seriei. Acestia au acumulat doar 7 puncte, fiind la un moment dat deposadati si de cele doua victorii din campionat, insa Comisia de Apel a intors decizia si a redat punctele castigate in teren pascanenilor. Hirlauanii au pierdut la Dumesti, insa au dat o replica buna, poate cea mai buna din deplasarile din cei 5 ani impotriva dumestenilor. Asadar, un meci in care gazdele au prima sansa si vor trage sa obtina toate punctele puse la bataie.

VIITORUL LUNGANI – VENUS BUTEA, Stadion Comunal Lungani – duminica, ora 12:00

Butea porneste cu prima sansa in aceasta partida, insa Lunganiul este o echipa foarte greu de invins pe teren propriu, mai ales ca nu au scapat de emotiile retrogradarii si orice punct castigat in perioada asta poate fi foarte important in finalul sezonului. Butea vine dupa o pauza de o etapa si le poate fi greu sa reintre in ritmul competitiei, lucru de care fotbalistii pregatiti de Paul Codru pot profita.

About Sakin