LiveTEXT – Liga 4 Iasi: Stejarul Sinesti – Siretul Lespezi 2-1!

Miercuri – 6 noiembrie, cu incepere de la ora 14:00 se disputa meciul restanta din etapa a XII-a din Liga 4 Iasi, Stejarul Sinesti primind vizita celor de la Siretul Lespezi, meciul avand o importanta deosebita in lupta pentru un loc pe podiumul seriei!

ARBITRI: Vlad BABAN – Andrei ROSU si Ana-Maria ROSU. Obersvator: Kurt GROSS.

STEJARUL SINESTI: Ioan GRIGORAS – Mihai VIERU, Marian CARAS, NIMERINCU, BOTEZATU – ROMILA, Mihai DRAGOI, Paul PAFTALA (c), PAVEL – Paul UNGUREANU, Vlad PLUGARU. Antrenor: Paul PAFTALA.

SIRETUL LESPEZI: ROSU – Iustin SLABU, OLARU, Cosmin FRIJ, TARCAN – ALIN RASCU, BUCOVANU, ATANASOAIE – MELINTE, ANGHELUS – APOSTOL. REZERVE: NECULAU, SLABU MARIUS, ROTARU, POPESCU. ANTRENOR: Cristi RASCU

Min. 5 – Corner pentru Lespezi, Atanasoaiei trimite periculos cu capul, insa mingea trece putin peste poarta gazdelor!

Min. 8 – Vlad Plugaru are o sansa importanta de gol pentru gazde, insa sutul sau din 11 m ocoleste poarta aparata de Rosu. Titularul Alin Cana este suspendat dupa ce etapa trecuta a luat cartonas rosu in fata Ruginoasei!

Min. 12 – BARA LESPEZI!!! Golgheterul Andrei APOSTOL suteaza puternic de la 20 m, Grigoras era batut insa mingea loveste transversala!

Min. 16 – Inca o ocazie mare pentru Lespezi! Acelasi Apostol trage din 10 m, putin pe langa poarta!

Min. 28 – Atanasoaiei suteaza puternic din afara careului mare, insa mingea ocoleste de putin poarta gazdelor! A inceput sa ploua marunt la Sinesti!

Min. 40 – Centrare din corner si Paftala reia spre poarta, insa Rosu este la post si respinge de sub transversala! Ploua cu galeata la Sinesti, vremea fiind numa’ buna de polo fotbal!

Min. 45 – FLUIER FINAL AL PRIMEI REPRIZE! Meci echilibrat, oaspetii avand ocaziile mai importante de gol, insa parca poarta aparata de Grigoras a fost blestemata :)!

Min. 46 – Pauza de doar 3-4 minute, pentru ca ambele echipe au dorit sa se reia rapid jocul, pentru ca jucatorii erau uzi din cauza ploi si sa nu se raceasca! Ploaia s-a oprit, insa vremea este in continuare mohorita!

Min. 50 – Prima schimbare la Lespezi! Iese Alin RASCU si intra ROTARU!

Min. 51 – PENALTY PENTRU SINESTI!!! Un duel ‘umar la umar’ ce este apreciat ca fiind fault si centralul acorda penalty si galben pentru Olaru! Paul Ungureanu marcheaza, chiar daca portarul ghicise coltul! 1-0 pentru SINESTI!!!!

Min. 52 – Lespeziul nu se preda, Melinte dribleaza doi jucatori adversi in flancul stang si apoi suteaza catre poarta goala, insa un fundas se repliaza si scoate de pe linia portii!!!

Min. 62 – Prima schimbare si la Sinesti! Iese Pavel si intra fostul fundas al Dumestiului, Daniel GHINEA!

Min. 70 – Lespezi scoate un fundas si introduce un mijlocas (iese Iustin Slabu si intra Marius Slabu), iar Sinestiul raspunde prin scoaterea atacantului ce a marcat – Ungureanu si introducerea unui mijlocas la inchidere – Andrei Minciuna!

Min. 73 – GOOOL SINESTIUL! Schema intre Dragoi si Paftala, care surprinde toata apararea oaspetilor. La un corner, Dragoi s-a facut ca solicita alta mingea ca sa execute cornerul, insa a batut repede pe jos la Paftala, care a reluat din prima si a majorat scorul la 2-0!!!

Min. 80 – Galben pentru tragere de timp la Grigoras! Iese PLUGARU si intra Giani PETROIU!

Min. 82 – Melinte centreaza execelent in fata portii si Apostol reia peste poarta dintr-un metru, mingea sarindu-i din noroiul din fata portii!

Min. 86 – BARA LESPEZI! Lovitura libera de la 16 m si nou-intratul Rotaru loveste transversala!

Min. 87 – GOOOL LESPEZI! Andrei Apostol si Razvan Anghelus fac un 1-2 rapid si ultimul marcheaza din interiorul careului! Finalul de meci se anunta unul foarte incins!

Min. 90 – Melinte centreaza prin fata portii si Slabu trece milimetric pe langa o minge pe care ar fi scris 2-2!!!

Min. 90+3 – FLUIER FINAL!

Dupa 3 partide fara victorie, Stejarul Sinesti reuseste sa castige in fata celor de la Lespezi si sa se apropie la doar doua puncte de locul 3! Lupta pentru aceasta pozitie se anunta a fi mult mai interesanta decat lupta la titlu, acolo unde se pare ca Tg. Frumos si-a facut deja calculele pentru titlul de campioana dupa o pauza destul de mare!

About Sakin