SuperLiga feminina: CS Navobi Iasi – Real Craiova 2-8 (2-4)!

In ultimul meci pe 2013, fetele de la CS Navobi Iasi au primit vizita unei echipe puternice din SuperLiga – Real Craiova. Cu un lot subtire dupa plecarile mai mult jucatoare, fetele pregatite de prof. Adrian Ambrosie si Andrei Ilasca au pierdut la o diferenta mult prea mare fata de realitatea din teren.

In min. 8, Rahela Gangal are o trecere superba la mijlocul terenului si scapa in sprint spre poarta craiovencelor si dupa o cursa de 40 m, centreaza excelent in fata portii, de unde Artimeza Ciubotariu indeplineste o simpla formalitate si deschide scorul pentru Navobi!

Acest gol rapid a fost doar un foc de paie, pentru ca oltencele au preluat controlul partidei. Egalarea a venit in min. 27, cand la o centrare din corner, mingea nu a fost respinsa din careu si Hornea a sutat la coltul lung restabilind egalitatea. In min. 29, Obreja de la oaspeti marcheaza cu un sut frumos din voleu de la 18 m, pentru ca oltencele sa mareasca avantajul la 3-1 in min. 32, cand Ristache a pus latul din 5 m la o centrare excelenta prin fata portii.

Andrei Pancu - viitor idol al Copoului

Americanca din lotul iesencelor, Justine Prata a relansat meciul in min. 39, cand a reluat spectaculos cu capul o centrare venita dintr-un corner exectutat de Ana Foia. Din pacate, in min. 45 oltencele au marit iarasi avantajul dintr-o lovitura de pedeapsa transformata de Cojocaru, penatyul fiind unul evident, pentru o intrare imprudenta in marginea careului.

Repriza secunda a fost un adevarat macel pentru iesence, insa ca si in fotbalul baietilor, cand te deconectezi de la meci din cauza scorului, golurile tot incep sa vina. Cojocaru a marit avantajul in min. 56 cu un nou gol superb din marginea careului mare. In min. 62 s-a facut 6-2 dupa ce portarul din R. Moldova – Elena Toma a scapat o minge in poarta. In min. 64 s-a marcat iarasi dintr-o lovitura de pedeapsa, pentru ca ultimul gol al meciului sa fie marcat in min. 90+3!

Asadar, un final de an destul de prost pentru echipa ieseana, care se afla pe locul 7 din 8 participante si a acumulat doar 4 puncte in cele 10 meciuri disputate, marcand 8 goluri si primind 39!

About Sakin