Ajax Amsterdam – un club ce isi respecta fanii!

Poate cel mai frumos gest facut de un club pentru un fan propriu il reprezinta cel facut de Ajax Amsterdam, echipa ce a legitimat si a folosit pentru cateva minute un pusti de doar 8 ani!

In perioada sarbatorilor, multe cluburi care isi respecta fanii fac tot felul de actiuni prin care isi arata recunostinta fata de ei. Sunt echipe care merg la tot felul de activitati legate de sarbatori, participa activ si doneaza multi bani catre case de copii, azile de batrani etc. Tot respectul pentru aceste echipe, care nu-si uita suporterii si nu uita ca fotbalul transformat intr-o afacere, nu are NICI UN FARMEC fara supoteri!!! Ca o paranteaza, aseara ii auzeam pe cei de la DigiSport cum incercau sa explice ca fotbalul se joaca si la temperaturi de sub 0 grade in tarile vestice, insa ‘uita’ sa spuna ca acolo conditiile de pe stadioane sunt cu totul altele! Am fost la meciul Vaslui – Dinamo Bucuresti, meci ce ar fi trebuit sa se joace cu tribuna plina, insa care a avut maxim 4000 de spectatori in tribune. Echipele, in goana lor dupa bani, uita de suporterii proprii si prefera sa joace cu tribunele goale, atat timp cat televiziunile ‘arunca’ niste marunt catre ele.

Revenind la gestul celor de la Ajax Amsterdam, acestia au legitimat un copil de 8 ani, fan infocat al celor de la Ajax, insa care mai are doar cateva luni de trait din cauza unei boli necrutatoare. Acestia au legitimat pustiul si l-au folosit TITULAR intr-o partida din campionat (etapa a XVI-a) impotriva celor de la NAC Breda. Un gest incredibil al Ajaxului, care i-au indeplinit cea mai arzatoare dorinta si cu siguranta numele Zieke Jay-Jay ramane in istoria fotbalului olandez.

About Sakin