Cupa Romaniei – jud. Iasi: Jupiter Iasi – Viitorul Mironeasa 3-2!

Dupa ce echipele din Seria 2 a Ligii 5 Iasi si-au stabilit cele 4 reprezentante in 16-imile Cupei Romaniei, astazi au luat startul meciurile ce implica echipe din Seria 1, urmand ca maine sa se desfasoare si restul meciurilor ce implica echipe din Seria 1 si Seria 3.

Asadar, dupa Viitorul Ciortesti (3-0 – Costuleniul nu a fost programat), Avantul Todiresti (3-0 – Harmanestiul a anuntat ca nu se prezinta), Viitorul Muncel (3-0 – Miroslovestiul a anuntat ca nu se prezinta) si Vointa Motca (3-0 – Lunca Pascani a anuntat ca nu se prezinta) a venit randul unei alte echipe sa-si continue parcursul.

JUPITER IASI: Patrascu Bogdan, Iriciuc Aexandru, Bostan Florin, Putina Marian, Liventa Bogdan, Paval Robert, Dragan Claudiu, Giurumescu Ionut, Sandovici Andrei, Paicu Marius, Pricop Alex. REZERVE: Sitaru Florin, Chelea Florin, Vlad Stefan, Macovei Razvan. ANTRENOR: Manu LUNGU.

VIITORUL MIRONEASA: Topolniceanu Alexandru, Petruta Eduart, Toma Bogdan, Burlacu Andrei, Bojoga Claudiu, Boboc Adrian, Pantiru Petru, Toma Costel, Nistor Marian, Mogdsneanu Bogdan, Ungureanu Marius. REZERVE: Dantis Laurentiu, Bouaru Alexandru, Ciubotariu Vasile.

Jupiterul coordonati de pe banca de antrenorul celor de la AS Holboca – Manu Lungu, a deschis scorul in min. 20 prin Claudiu Dragan, care a marcat cu un sut frumos de la vreo 25 m, si l-au majorat in min. 29 prin Marius Paicu. Oaspetii nu au cedat si au redus din diferenta prin golul lui Petru Pantiru (min. 37, pentru ca in min. 49 sa reuseasca egalarea prin Vasile Ciubotariu. Jupiterul si-a revenit din soc si a marcat prin Razvan Macovei (min. 53), insa finalul a fost unul incins, mai ales ca gazdele au ramas in 10 dupa eliminarea lui Ionut Giurmescu (min. 60 – cumul de cartonase galbene).

Asadar, calificare frumoasa a echipei patronate de Mihai Constantinescu, urmand ca in faza urmatoare sa spere ca vor cade la tragerea la sorti cu AS Holboca :)!

About Sakin