Cupa Romaniei – jud. Iasi: Rezultatele echipelor din Seria 1 si 3!

Cu meciurile din aceasta duminica s-a incheiat anul calendaristic in fotbalul judetean iesean. Cele 32 de echipe din Seriile 1 si 3 au avut meciuri programate in prima faza a Cupei Romaniei – jud. Iasi, insa cateva dintre aceste echipe si-au ‘bagat picioarele’ la propriu in competitie, anuntand ca nu se prezinta la meciuri!

JUPITER IASI – VIITORUL MIRONEASA 3-2 (2-1)

Jupiter Iasi s-a calificat in faza urmatoare dupa un meci dramatic impotriva celor de la Mironeasa. Gazdele au condus cu 2-0 si s-au vazut egalati imediat dupa pauza, insa au revenit in avantaj imediat si au conservat rezultatul, chiar daca au ramas cu un jucator mai putin pe teren pentru ultima jumatate de ora (REPORTAJ)!

VIITORUL TANSA – FULGERUL TIBANESTI 0-1 (0-0)

Meci foarte echilibrat intre cele doua comune vecine, oaspetii profitand in repriza secunda si reusind calificarea printr-un gol marcat in min. 65. Gazdele au ramas in 10 dupa ce in min. 51 le-a fost eliminat un jucator pentru ca si-a lovit intetionat un adversar.

STIINTA II MIROSLAVA – VOINTA BOSIA 2-1 (1-0)

Dezinteres clar din partea oaspetilor in ceea ce priveste Cupa Romaniei, insa macar au avut bunul simt sa se prezinte la meci si sa onoreze competitia. Bosia a venit in doar 10 jucatori la Uricani, iar in prima repriza li s-a accidentat unul din jucatori, evoluand pana la final cu doi oameni mai putin. Miroslava II a deschis scorul in prima repriza, insa cu toate ca aveau doi jucatori in plus, s-au vazut egalati in repriza secunda. Chiar daca nici Miroslava II nu pare foarte interesata de aceasta competitie, acestia nu s-au putut face de ras in fata unei echipe decimate si au marcat golul victoriei in finalul meciului.

STEJARUL BARNOVA – UNIREA SCANTEIA 2-1 (0-1)

Scanteia a deschis scorul in min. 15 prin Nicusor Cantur, insa in repriza secunda au cedat initiativa si gazdele au reusit sa intoarca scorul si sa se califice in faza urmatoare a competitiei prin golurile lui Ciprian Dobrea (min. 62) si Robert Rotariu (min. 88).

PRUTUL PRISACANI – REAL TOMESTI 2-1 (1-1 pauza, 1-1 90 min, 2-1 dupa prelungiri)

Prisacaniul reuseste sa se califice in faza urmatoare din doua lovituri de pedeapsa. Gazdele au deschis scorul in min. 5 prin Florin Vicol, care a transformat o lovitura de pedeapsa. Oaspetii au egalat in min. 40 printr-un sut de la 18 m, cu largul concurs al portarului gazdelor. Acesta avea sa fie si scorul dupa 90 de minute, iar in cele doua reprize de prelungire, Prisacaniul a marcat prin Andrei Zama, care a inscris tot dintr-un penalty. La final, gazdele au sarbatorit cu gratare finalul de an si faptul ca au reusit sa se califice in faza urmatoare a competitiei!

AS CIURBESTI – PARTIZANII BARNOVA 2-1 (1-0)

Supriza mare la Cornesti (com. Miroslava), acolo unde AS Ciurbesti reuseste sa administreze prima infrangere intr-un meci oficial celor de la Partizanii Barnova. Gazdele au deschis scorul prin Ciprian Cotomanu, care a sutat superb de la aproximativ 25 m si l-a surprins pe portarul barnovenilor. Dupa odihna, Partizanii au fortat egalarea si au reusit-o prin Vladut Grigorescu, care a marcat un gol asemanator cu cel al Ciurbestiului. In finalul partidei, Ciurbestiul a dat lovitura in urma unei lovituri libere centrare in careu, Bogdan Ciubotariu a recentrat-o cu capul in fata portii si fundasul Ionut Stoica a impins-o in poarta! Oaspetii si-au dorit foarte mult un parcurs cat mai lung in Cupa, insa lejeritatea cu care au tratat acest meci i-a costat, Ciurbestiul reusind astfel prima victorie pe teren din Cornesti, dupa ce in campionat au facut doar 2-2 cu Prisacaniul!

UNIREA TIBANA – VOINTA VOINESTI 0-3 (0-1)

Meci fara prea mare istoric la Tibana, acolo unde Voinestiul a facut un meci foarte bun si s-a calificat cu un scor de forfait.

FORTZA COSTULENI – VIITORUL CIORTESTI 0-3 (NEPREZENTARE COSTULENI)

CSM II PASCANI – MOLDOVA CRISTESTI 2-7 (1-3)

Gazdele au deschis rapid scorul, insa au fost egalati imediat si pana la pauza era deja o diferenta de doua goluri. Pascanenii au marcat pentru 2-3, insa finalul le-a apartinut oaspetilor care au marcat de 4 ori in 15 minute (REPORTAJ)!

RECOLTA CONTESTI – AVANTUL TATARUSI 2-1

Meci echilibrat intre cele doua sate vecine, insa Recolta Contesti a fost mai pragmatica si s-a calificat in faza urmatoare a competitiei.

FC LUNCA PASCANI – VOINTA MOTCA 0-3 (NEPREZENTARE LUNCA)

KOSAROM II PASCANI – NOUA GENERATIE TOPILE 2-5 (0-1 pauza; 1-1 90 min; 2-2 120 min; 0-3 penaltyuri)

Meci superb la Pascani, acolo unde Topile s-a calificat dupa loviturile de departajare in fata celor de la Kosarom II. Oaspetii au condus la pauza, pascanenii au egalat in repriza secunda, iar in cele doua reprize de prelungiri au marcat fiecare cate un gol, tot oaspetii fiind cei care au condus. La penalty-uri, Topile a transformat 3 lovituri in timp ce pascanenii au ratat doua penalty-uri!

UNIREA AL. I. CUZA – SPICUL HELESTENI 4-5 (0-1 pauza, 1-1 90 min, 1-1 120 min; 3-4 penalty-uri)

Meci slab calitativ la Kogalniceni, jucatorii fiind afectati de frigul napraznic ce s-a abatut asupra judetului in acest sfarsit de saptamana. Oaspetii au deschis scorul in prima repriza, insa au fost egalati in partea a doua, meciul ajungand intr-un final la lovituri de departajare. Dupa a 8-a serie de lovituri, Helesteniul s-a impus cu 4-3 si s-a calificat in faza urmatoare a competitiei!

AVANTUL TODIRESTI – VIITORUL HARMANESTI 3-0 (NEPREZENTARE HARMANESTI)

SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU – ACTIV VALEA SEACA 5-1 (3-0)

Calificare fara probleme pentru cei de la Stolniceni, care au transat soarta meciului inca din prima repriza. Pentru gazde au marcat Cristi Vizitiu (min. 17), Andrei Ichim (min.27, min. 73 si min.77) si Emi Necula (min.40), in timp ce Valea Seaca a marcat golul de onoare prin Catalin Popa (min. 81 – penalty).

VIITORUL MUNCEL – BIRUINTA MIROSLOVESTI 3-0 (NEPREZENTARE MIROSLOVESTI)

About Sakin