Cupa Romaniei – jud. Iasi: Spicul Tiganasi – Com-Val Valea Lupului 1-7!

Ceea ce parea un meci echilibrat in etapa a II-a a in Cupa Romaniei Timisoreana, faza judeteana Iasi, in disputa dintre Spicul Tiganasi si Com-Val Valea Lupului s-a transformat intr-un dezastru pentru cei de la Spicul Tiganasi. Valea Lupului a facut spectacol in aceasta partida si s-a impus cu un umilitor 7-1(4-0) dupa hatrick-ul inscris de STEFAN David (‘6 ’31 ’62), “dubla” lui Adrian DEDIU (’29 ’76 pen) si doua goluri frumoase inscrise de vedetele echipei, Marius Agapi (’20) si campionul european la minifotbal cu nationala Romaniei, Ioan “Fece” Stirbets (’78) calificandu-se astfel in faza urmatoare a competitiei.

SPICUL TIGANASI: 1.COMISU Sorin – 2.IACOMI Cornel 3.GANEANU Emilian 4.GAVRILAS Ilie (cpt) 14.DOROFTEI Sergiu – 17.BURLA Bogdan 11.BURDEA Florin 10.GAVRIL Costel 16.ROBU Robert – 9.GANEANU Octavian 21.DOBREA Adrian. Rezerve: 12.ESANU Florin 5.GAVRIL Marian 6.MORARU Razvan 15.PAZUC Viorel 20.IACOMI Sorin 8.IFRIM Dragos. Antrenor:Matal Adrian

COM-VAL VALEA LUPULUI: 33.ANGHEL Radu – 2.BUCATARU Dan 3.NEDELCU Iulian (cpt) 5.DEDIU Adrian 6.MACOVEI Bogdan – 20.Ioan “Fece” Stirbets 10.AGAPI Marius 8.BUHINCA Ionut 16.BEZAN Razvan – 11.GARJAN Nicolae 14.David ‘Pitic’ STEFAN. Rezerve: 38.NANE Ionut – 4.BOTEZ Ovidiu 7.DIACONU Alin 26.STAMBOL Marius 28.ILASCA Ilie. Antrenor:Albu Gheorghe.

Com-Val Valea Lupului

Pentru cei care nu au fost prezenti la fata locului va voi prezenta si filmul meciului:

‘6 Valea Lupului incepe meciul ca din tun si deschide scorul: Marius AGAPI trimite o diagonala cu exteriorul catre “Fece” care centreaza in fata portii de unde David STEFAN trimite cu capul in poarta goala din 3m. 0-1!
‘8 Spicul da replica printr-un sut de la 20m a lui GANEANU Octavian prins in doi timpi de Radu ANGHEL
‘9 “Fece” arata de ce este un jucator extraordinar de sintetic si dribleaza pe spatiu mic doi jucatori si suteaza cu stangul de la 25m dar COMISU este la post si retine cu siguranta
’13 GAVRIL Costel suteaza putin pe langa de la 16m
’14 Valea Lupului are o noua ocazie mare: BEZAN Razvan ramane singur cu portarul gazdelor, suteaza bine in coltul lung dar mingea este respinsa in corner
’17 Ioan “Fece” Stirbets repeta faza din minutul 9.o faza trasa la indigo cu acelasi rezultat.
’19 GARJAN Nicolae trimite o pasa buna pe culoar pentru BEZAN Razvan care suteaza cu stangul pe mijlocul portii
’20 Valea Lupului majoreaza avantajul dupa un gol foarte frumos:dupa o pasa venita din partea stanga, Marius AGAPI suteaza de la 20 m din prima, mingea loveste bara si intra in poarta.0-2!
’28 o faza controversata in aceasta partida: GAVRILAS Ilie faulteaza in marginea careului in postura de ultim aparator dar centralul partidei acorda lovitura libera si cartonas galben cu toate ca se impunea acordarea unui cartonas rosu.
’29 din lovitura libera rezultata Valea Lupului inscrie golul 3. Marius AGAPI si “Fece” par ca se cearta cine sa execute in timp ce DEDIU Adrian vine din spate si suteaza telefonat pe coltul portarului prins nepregatit. 0-3!
’31 Valea Lupului inchide definitiv meciul.Pe un contraatac “Fece” trimite o diagonala cu stangul catre David STEFAN care trece de ultimul fundas al gazdelor si ramas singur cu portarul gazdelor il executa elegant pe acesta cu latul in coltul lung.0-4!
’35 Tiganasi-ul incearca sa inscrie un gol care sa ii readuca in meci dar sutul lui BURLA Bogdan trece alaturi
’38 “Fece” isi permite cateva artificii la mijlocul terenului si dupa un un-doi de efect cu Marius AGAPI suteaza de la mare distanta fara probleme pentru Sorin COMISU.

FINAL DE PRIMA REPRIZA: 0-4!! Cred ca scorul este cel mai elocvent. Nu mai poate fi nimic de zis.

’47 David STEFAN suteaza defectuos dintr-o pozitie excelenta.
’54 Cei de la Valea Lupului joaca economicos dar pot inscrie golul 5 la un sut-centrare al lui “Fece” care trece aproape de stalpul portii adverse.
’60 GANEANU Octavian suteaza de la 11 m sub bara dar Radu ANGHEL respinge peste poarta fara emotii
’62 in urma unui un-doi cu Nicolae GARJAN,David STEFAN ramane in pozitie de 1 la 1 cu un fundas al gazdelor si dupa ce il dribleaza suteaza fara sperante pentru portarul advers in coltul lung langa bara.0-5!!
’76 Valea Lupului primeste penalty in urma unui fault al lui IACOMI Cornel asupra lui “Fece”. Adrian DEDIU transforma cu siguranta si duce scorul la un incredibil 0-6!
’79 “Fece” isi trece si el numele pe lista marcatorilor dupa un gol de fotbalist veritabil. Dupa ce primeste o pasa din banda dreapta,dribleaza un fundas din fenta si suteaza in cros la radacina barei.Fara sanse pentru Sorin COMISU! 0-7!
’83 In urma unei erori a lui Dan BUCATARU, Tiganasi-ul inscrie golul de onoare prin IACOMI Sorin.1-7!
’86 ultima ocazie a meciului le apartine celor de la Spicul. PAZUC Viorel suteaza pe coltul scurt din marginea careului mic dar mingea este respinsa in corner.

FINAL DE MECI: 1-7!!! Valea Lupului a demonstrat ca merita sa fie liderul acestei serii si a castigat fara drept de apel, in timp ce Tiganasi-ul, o echipa cu pretentii in acest sezon a clacat si a pierdut rusinos chiar in fata propriilor suporteri. Se pare ca nici macar DOBREA Adrian sau COMISU Sorin, fosti jucatori de Liga 1 nu au putut opri dezastrul pentru cei de la Tiganasi, dar se pare ca varsta a trecut peste ei si din pacate, nu joaca numele!

Omul meciului: David STEFAN pentru hatrick-ul inscris,un tanar promitator, produs din ce am inteles al celor de la Noua Generatie Iasi. Tin sa ii remarc si pe AGAPI Marius,NEDELCU Iulian, GARJAN Nicolae si pe Ioan “Fece” Stirbets pentru jocul excelent de astazi. In urma acestui rezultat Com-Val Valea Lupului s-a calificat in faza urmatoare a Cupei Romaniei Timisoreana, faza judeteana Iasi!

Mai multe FOTOGRAFII!

About Sakin