Liga 4 Iasi: Rezultatele etapei a XVII-a! Sinestiul relanseaza campionatul!

Liga 4 Iasi a incheiat etapele pe 2013, iar daca inaintea acestei etape a XVII-a, campionatul parea transat, rezultatul de la Sinesti a relansat campionatul si se anunta o parte a doua foarte intensa!

STEJARUL SINESTI – VIITORUL TG. FRUMOS 4-1 (1-0)

Desi s-au vehiculat tot felul de sume in jurul acestui meci, cum ca Targu ar incerca sa cumpere jocul, cum ca Dumestiul ar veni cu o prima suplimentara, cum ca Sinestiul are prietenii in echipa targovetilor si tot asa. Echipa lui Paul Paftala a tinut sa demonstreze ca, atunci cand vor, NIMENI nu poate sa-i bata pe teren propriu. Cu un Vlad Plugaru in forma maxima, cu un Paftala care a marcat un eurogol, dupa ce acum doua etape statea in poarta in meciul cu Holboca si cu un fost dumestean – Daniel Ghinea, care a deschis scorul, Stejarul Sinesti s-a impus cu un scor care razbuna rezultatul din tur (1-6). Asadar, targovetii pastreaza prima pozitie in clasament, insa acum au doar un punct avans si iarna asta ar putea aduce intariri in lot, primul nume vehiculat fiind readucerea golgheterului din sezonul trecut al echipei – Catalin ‘Goe’ Scrab de la Bucovina Pojorita. (REPORTAJ)

RAPID DUMESTI – FORESTA CIUREA 7-0 (3-0)

Ciprian Brighiu a marcat un hat-trick in doar 25 minute (min. 14, 20 si 39), acestea fiind si singurele goluri din prima repriza. Finalul meciului le-a apartinut dumestenilor, care au mai marcat inca de 4 ori prin Bogdanel ‘Budei’ Moisi (min. 74), Florin Cotovanu (min. 78 si 90) si Marius ‘Fifi’ Filip (min. 83). In meciul juniorilor A1, juniorii pregatiti de Marian Amanar s-au impus cu 5-2 in fata Dumestiului si in proportie de 99% isi pastreaza titlul in Seria EST!

GLORIA BALTATI – SIRETUL LESPEZI 0-4 (0-2)

Lespeziul isi consolideaza locul 3 in clasament si are prima sansa la ocuparea acestui ultim loc pe podium. Oaspetii au deschis scorul chiar in min. 1, antrenorul-jucator Cristi RASCU fructificand o lovitura de pedeapsa. Tot Rascu a majorat scorul in min. 29. In finalul partidei, Lespeziul a mai marcat de doua ori, prin Razvan Melinte (min. 79) si Ionut Popescu (min. 85). Gazdele raman pe loc retrogradabil si vor avea nevoie de intariri in aceasta iarna pentru a nu retrograda!

HELIOS TOMESTI – VIITORUL LUNGANI 5-0 (3-0)

Helios Tomesti s-a impus fara mari probleme in fata Lunganiul, reusind o victorie cu un sec 5-0 (REPORTAJ).

VENUS BUTEA – VIITORUL HIRLAU 4-2 (3-1)

Hirlauanii incepusera perfect meciul, reusind sa deschida scorul prin antrenorul-jucator Daniel Lungu, insa pana la pauza au primit 3 goluri si lucrurile pareau transate. Butea a marcat ambele goluri din repriza secunda, unul fiind in propria poarta. Cu acest succes, gazdele trec peste hirlauanii in clasament si incheie 2013 pe locul 6, fiind cea mai bine clasata echipa din cele 3 nou-promovate in acest sezon!

CSM PASCANI – UNIREA RUGINOASA 1-1 (1-1)

Meci echilibrat la Pascani, acolo unde pustanii de la CSM au reusit sa scoata un egal cu Ruginoasa, ambele echipe avand sansa lor de a castiga aceasta partida. Oaspetii au deschis scorul in min. 7 prin pustiul-minune al comunei – Adrian Sasu (16 ani), in timp ce pascanenii au reusit egalarea in min. 37 prin Iulian Cojocaru!

PODGORIA COTNARI – GLORIA BALS 0-2 (0-1)

Intr-un derby zonal, dar si al echipelor aflate in lupta pentru evitarea retrogradarii, Balsul a reusit sa se impuna in deplasarea de la Cotnari, golurile fiind marcate in min. 16 si 50! Cu acest succes, Balsul urca pe locul 10 si se distanteaza la 5 puncte fata de prima pozitie retrogradabila! Cotnariul ramane pe 12, insa are -14 la adevar si nu se afla deloc intr-o situatie roz.

UNIREA MIRCESTI nu a avut adversar pentru ca ar fi trebuit sa joace pe teren propriu, impotriva retrasilor de la AS Holboca!

About Sakin