Liga 5 Iasi – Seria 1: Rezultatele etapei 17! Ciortestiul pe primul loc!

Liga 5 Iasi – Seria 1 si-a disputat duminica – 1 decembrie meciurile programate in etapa a XVII-a, a doua din retur si ultima pe 2013! Favoritele s-au impus in meciurile din aceasta etapa, iar Viitorul Ciortesti termina anul pe primul loc, chiar daca Partizanii Barnova fusesera cei care incheiasera turul pe aceasta pozitie!

VIITORUL CIORTESTI – STEJARUL BARNOVA 2-0 (0-0)

Stejarul a rezistat o repriza in meciul de la Coropceni, impotriva celor de la Ciortesti, insa nu au mai putut face fata si in repriza secunda, cand fostul jucator al Holbocai – Alex Ababei a deschis scorul (min. 65), pentru ca apoi sa fie majorat de un alt tanar din echipa gazdelor (min. 77). De mentionat ca oaspetii au jucat tot meciul in 10, pentru ca 4 din cei 14 jucatori deplasati la meci nu aveau viza medicala corespunzatoare! Cu aceasta victorie, Cirotestiul termina anul pe primul loc, cu un punct avans fata de Partizanii si au astfel prima sansa la titlu si la promovare din aceasta serie.

PARTIZANII BARNOVA – UNIREA TIBANA 6-0 (3-0)

Victorie fara probleme pentru Partizanii in fata lanternei rosii, barnovenii marcand cate 3 goluri pe repriza. Oaspetii au incheiat astfel pe ultimul loc acest an, dupa ce sezonul trecut fusesera medaliati cu bronz in aceasta serie! (REPORTAJ & GALERIE FOTO)!

AS CIURBESTI – PRUTUL PRISACANI 2-2 (0-1)

Prisacaniul a deschis rapid scorul in min. 4 si l-a majorat imediat dupa pauza in min. 56, insa Ciurbestiul a reusit sa revina in final si sa marcheze in min. 81 si 89 obtinand astfel 1 punct. De remarcat ca acest meci a fost prima partida oficiala disputata pe terenul amenajat in satul Cornesti (com. Miroslava), la partida asistand circa 70-80 de spectatori ai gazdelor. Cu acest egal, gazdele incheie anul pe locul 5, insa se pot considera nemultumiti pentru ca au fost ‘furati’ de 3 puncte din cauza unei erori de formulare a unei contestatii la meciul pierdut cu Stejarul Barnova.

FULGERUL TIBANESTI – REAL TOMESTI 2-0

Tibanestiul se impune cu dificultate in fata tomestenilor si relanseaza lupta pentru locul 3 in aceasta serie, pentru ca diferenta dintre locul 4 ocupat de gazde si 3-ul ocupat de Real, s-a redus la doar 1 punct, in clasament inca nefiind facuta modificare scorului din Tibana – Tibanesti 2-1 in 0-3 la masa verde, in urma unei contestatii castigate de Tibanesti.

AS JUPITER IASI – VOINTA BOSIA 6-3 (2-1)

Meciul matinal de pe sinteticul din Copou a fost transat de baietii patronati de Mihai Constantinescu si pregatiti de Ionut Balba. Dupa o prima repriza echilibrata, gazdele s-au detasat in partea a doua a meciului si au marcat de 4 ori, pe fondul oboselii acumulate de veteranii din lotul Bosiei.

STIINTA II MIROSLAVA – VIITORUL MIRONEASA 1-1 (1-1)

Soarta meciului a fost decisa inca din prima repriza. Mironeasa a deschis scorul prin Petru Pantiru (min. 7), insa s-au vazut egalati de experimentatul Nicu Branzei (min. 19). Dupa acest start fulminant, jocul a pierdut din intensitate, ocaziile fiind din ce in ce mai rare. Ambele echipe au avut sansa victoriei, insa s-au precipitat in fata portii adverse.

VIITORUL TANSA – VOINTA VOINESTI 1-6

UNIREA SCANTEIA – FORTZA COSTULENI 3-0 (NEPREZENTARE)

Costuleniul nu s-a prezentat la Scanteia, dupa ce legitimatiile le-au fost ridicate din cauza ca nu si-au platit datoriile catre AJF Iasi! Este al doilea meci neprogramat pentru Costuleni in acest campionat, iar daca vor ajunge la 3 astfel de neprogramari, atunci vor fi exclusi din campionat, conform regulamentelor AJF!

About Sakin