Liga 5 – Seria 3: Rezultatele etapei 17!Cristestiul ucide campionatul?

Liga 5 Iasi – Seria 3 si-a disputat duminica – 1 decembrie ultimele meciuri din turul campionatului din acest sezon. O etapa ce a programat cateva derby-uri de interes maxim, insa meciul Motca – Cristesti a starnit interes maxim!

VOINTA MOTCA – MOLDOVA CRISTESTI 2-3 (1-1)

Meciul dintre Motca si Cristesti a fost CEL MAI URMARIT MECI din acest sezon in fotbalul judetean iesean. Peste 150 de suporteri ai Cristestiului, alaturi de inca vreo 650-700 de spectatori ai Motcai au asistat la meciul din aceasta etapa. Cristestiul a deschis scorul prin Emanuel Varvoi (min. 26), insa Motca nu a cedat si a egalat in min. 33 prin Dan Olaru, pentru ca in min. 54 sa preia conducerea prin reusita lui Marian Cucos. Cristestiul a reusit sa revina in joc prin golul lui Mihai Buciumanu din min. 77, pentru ca in min. 89 sa dea lovitura printr-un autogol al gazdelor si sa castige cele 3 puncte puse in joc.

Trebuie mentionat ca in min. 80 s-a produs cel mai tensionat moment al partidei. Doi adversari s-au lovit reciproc – Serban Nechifor (Cristesti) si Marian Cucos (Motca) fiind eliminati de centralul partidei. In acel moment, un suporter al oaspetilor ar fi intrat pe teren si l-ar fi strans de gat pe central, iar politistul prezent la meci si care semnase raportul observatorului ca este ‘om de ordine la meci’ nu a intervenit si s-a facut disparut.

Un alt lucru ce trebuie mentionat este ca la pauza meciului, Motca a facut contestatie pe Paul Gradinaru, pe care il acuza ca are dubla legitimare, fiind inca junior la LPS Iasi! Asadar, in functie de ce va decide Comisia de Disciplina a AJF Iasi, Moldova Cristesti a ‘ucis’ definitiv campionatul distantandu-se la 5 puncte sau, daca vor pierde la masa verde, atunci diferenta va fi de doua puncte fata de Harmanesti si 3 fata de Stolniceni!

SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU – VIITORUL HARMANESTI 4-3 (2-2)

Pentru a nu mai fi probleme legate de ‘jucatori pe fals’, cele doua echipe au facut confruntare inca din startul partidei. Oaspetii au inceput perfect meci, reusind sa marcheze de doua ori prin Timofte (min. 9) si Constantin Andriescu (min. 14), insa gazdele au revenit in meci si au egalat pana la pauza prin Cristian Vizitiu (min. 33) si Andrei Dodoi (min. 44). Dupa pauza, gazdele au preluat conducerea prin ‘poetul’ Lucian Blaga (min. 66), insa au fost egalati imediat de golul lui Marius Cotovanu! Gabriel Capatina a reusit sa tina toate punctele in curtea Stolniceniului, marcand golul victoriei in min. 81!

SPICUL HELESTENI – VIITORUL MUNCEL 3-5 (0-1)

Dupa o prima repriza monotona, Helesteniul si Muncelul au reusit o repriza secunda spectaculoasa marcandu-se 7 goluri! (REPORTAJ & GALERIE FOTO)

AVANTUL TODIRESTI – BIRUINTA MIROSLOVESTI 5-1

Todirestiul incheie frumos turul, chiar daca nu se pot lauda cu aceleasi rezultate ca in sezonul trecut, cand s-au luptat pana pe final la promovare. Totusi, cu acest succes, Todirestiul incheie turul pe locul 6, in timp ce Miroslovestiul se multumeste cu ideea ca nu se afla pe ultimul loc in clasament.

UNIREA AL. I. CUZA – KOSAROM II PASCANI 1-1

Cuza si Kosaromul nu aveau nici un rezultat de egalitate pana in aceasta etapa, fiind alaturi de Miroslovesti singurele echipe fara egaluri. Totusi, in aceasta etapa au ‘dat-o la pace’ si au facut 1-1, lasandu-i doar pe cei de la Miroslovesti fara egal in acest tur.

RECOLTA CONTESTI – ACTIV VALEA SEACA 2-0 si CSM II PASCANI – AVANTUL TATARUSI 3-1 au fost alte doua meciuri din aceasta etapa, insa care s-au disputat saptamanile trecute. NOUA GENERATIE TOPILE si FC LUNCA PASCANI nu au avut adversari in aceasta etapa.

About Sakin