Minifotbal: Cupa Unirii isi va disputa editia a IV-a!

In perioada 10-12 ianuarie 2014, Iasul va fi gazda celei de a IV-a editie a CUPEI UNIRII la minifotbal. Si in acest an se anunta a fi o lupta foarte stransa pentru trofeul pus in joc, mai ales cand vedem pe tabloul competitional formatii ca DESIGN CONSTRUCT BRASOV, LIS AFFAIR TOMESTI, FENIX PLAY NEAMT, etc. Pana in acest moment au spus prezent la aceasta adunare un numar de 20 echipe: 7 din IASI si 13 din diferite judete ale tarii. Pe langa cele trei mai sus amintite vor mai fi: UTI, ANGI BAU CONCEPT, EBS IASI, DINAMO IMPERIUM, ALDOOR AUTO-DRIVER (toate din IASI), CORIOLAN BACAU, SALVATORII VASLUI, CJ BUZAU, PABO SPORT PASCANI, 3 BRAZI ROMAN, DEEP SERV FOCSANI, BRATES GALATI, INTER VASLUI, DELTA FORCE TULCEA, STIINTA GALATI, ATLETICO GALATI si CSM GLOBAL PROJECT FOCSANI.

Amintim ca pana acum primele doua editii au poposit in vitrina celor de la LIS AFFAIR TOMESTI, campioana en-titre a judetului Iasi, iar cea de a treia editie au luat-o cei de la CONSTRUCT DESIGN BRASOV si au dus-o in orasul de la poalele TAMPEI.

Dar sa lasam un pic amintirile de o parte si sa aducem la cunostinta componenta celor 5 grupe deja formate pentru acesta a 4-a editie a competitiei:

GRUPA A: Design Construct Brasov, Coriolan Bacau, Angi Bau Iasi, Salvatorii Vaslui.

GRUPA B: Consiliul Judetean Buzau, Dinamo Imperium Iasi, 3 Brazi Roman, Pabo Sport Pascani.

GRUPA C: Lis Affair Tomesti Iasi, Deep Serv Focsani, Brates Galati, Inter Vaslui.

GRUPA D: Fenix Piatra Neamt, Delta Force Tulcea, Stiinta Galati, EBS Iasi.

GRUPA E: Auto Driver Iasi, Atletico Galati, CSM Global Project Focsani, UTI Iasi.

Dupa cum se observa, pentru cei care urmaresc minifotbalul, grupele par a fi foarte echilibrate, asa ca va invitam inca de pe acum sa luati parte la aceasta frumoasa competitie din calendarul anual al minifotbalului iesean.

Din cele 5 grupe se califica mai departe primele 3 clasate si una de pe locul 4 care aduna cel mai bun punctaj.

Pana la ora inceperii acestei competitii va doresc numai de bine, SARBATORI FERICITE si UN AN NOU cu tot ce va doriti sa va aduca Dumnezeu.

LA MULTI ANI!!!!

About HAKAN