Liga 4 Iasi: Rapid Dumesti a efectuat primele transferuri!

Rapid Dumesti a inceput tare anul 2014 si a realizat deja primele doua transferuri certe la echipa, ambele fiind de fapt repatrieri ale unor fosti jucatori ai Dumestiului. Plecat din postura de golgheter al dumestenilor in acest sezon de Liga 4, Andrei Dandu se reintoarce sub comanda antrenorului Niki Costachescu, dupa ce in octombrie fusese transferat de echipa de Liga 3 – Kosarom Pascani. Se pare ca plecarea lui Vasile Simionas de la Pascani l-a scos si pe Dandu din lot, care sufera si de ceva probleme la genuchi. Totusi, Dumestiul a fost de acord cu intoarcerea jucatorului, care a ramas golgheterul campioanei en-titre, cu 9 reusite in acest sezon (CLASAMENTUL GOLGHETERILOR).

Alaturi de Dandu, a fost transferat si fundasul Ionut Miron, cel care s-a aflat sub contract cu Stiinta Miroslava pana in aceasta iarna. Miron a mai evoluat in trecut la Rapid Dumesti, de aici transferandu-se la Stiinta Miroslava in startul sezonului trecut.

Asadar, doi jucatori de valoare adusi de Rapid Dumesti in incercarea lor de a reusi castigarea celui de-al saselea titlu consecutiv in Liga 4! Este pentru prima oara in istoria acestei echipe, cand acestia nu termina pe primul loc la finalul anului, avand doar un punct in spatele celor de la Viitorul Tg. Frumos! Pe langa cei doi transferati cu acte in regula, Rapid Dumesti se afla in tratative cu inca o serie de jucatori.

About Sakin