Liga 4 Iasi: Tg. Frumos castiga prima lupta cu Dumestiul pe 2014!

Dupa ce Rapid Dumesti a reusit sa perfecteze transferurile lui Ionut MIRON (Stiinta Miroslava) si Andrei DANDU (CSM Kosarom Pascani) (LINK), a venit randul celor de la Viitorul Tg. Frumos sa faca primul transfer pe 2014. Asadar, targovetii l-au convins le Alexandru ‘Torje’ STAFIE sa accepte oferta lor, in detrimentul celei facute de Rapid Dumesti, echipa ce l-a avut pe Stafie in curtea proprie in urma cu 2-3 sezoane.

Alex Stafie si-a incheiat socotelile cu echipa de Liga 3 – Stiinta Miroslava, chiar daca acestia si l-au dorit in continuare in lot, decizia apartinand in totalitate jucatorului, care isi doreste sa ramana profesor de Educatie Fizica in Iasi, lucru care ii era din ce in ce mai greu sa-l faca, din moment ce la Stiinta era nevoit sa mearga la 4-5 antrenamente pe saptamana, plus ca multe meciuri se disputau vinerea.

Viitorul Tg. Frumos putem spune ca si-a intarit evident echipa cu acest transfer, pentru ca Stafie poate evolua atat ca atacant in spatele varfurilor, cat si ca fundas sau mijlocas de banda, fiind la ora actuala poate cel mai bun executant de auturi din judetul Iasi, lucru care ii convine de minune atacantului Alin Cruceanu, cei doi cunoscandu-se destul de bine daca ne gandim ca au fost colegi la Rapid Dumesti si Foresta Ciurea.

Asteptam cu interes urmatoarele mutari pe piata transferurilor, echipele din frunte cautand sa se intareasca pentru a aborda cum trebuie cele 13 etape ramase de disputat din sezonul 2013/2014!

About Sakin