Stiinta Miroslava: Cantonament montan la Campulung Moldovenesc!

Daca echipele de Liga 4 si 5 se misca greu in aceasta perioada, iar vremea de afara nu permite inceperea antrenamentelor, desi au fost echipe care au avut deja cateva intalniri in 2014, gen Rapid Dumesti, Siretul Lespezi, AS Tomesti (ex-Helios) etc., formatiile iesene din ligile superioare au inceput pregatirea mai din timp. Asadar, daca echipa fanion a judetului Iasi – CSMS s-a intors astazi dintr-un cantonament la Cheile Gradistei (jud. Brasov) si a efectuat pe 29 ianuarie o prima partida amicala (0-0 cu CS Mioveni, la Rasnov), o alta echipa importanta a judetului – Stiinta Miroslava s-a decis sa-si mute pregatirea de iarna intr-un cantonament montan la Campulung Moldovenesc, in perioada 29 ianuarie – 7 februarie.

Miroslava a inceput pregatirile destul de timpuriu – 12 ianuarie, iar stafful tehnic a decis renuntarea la cativa jucatori si aducerea altora cu care antrenorii Cristi UNGUREANU si Irinel IONESCU vor incerca sa obtina calificarea in Play-off, acolo unde cu putina sansa ar putea produce o mare surpriza – promovarea in Liga 2, chiar daca teoretic sansele pentru un astfel de obiectiv sunt infime. Revenind la modificarile din lot, Miroslava a incheiat socotelile cu fundasul Ionut MIRON (transferat de Rapid Dumesti – DETALII), Alex ‘Torje’ STAFIE (foarte aproape de un transfer la Viitorul Tg. Frumos), Sergiu ‘Banel’ BARBU, Nicu BRANZEI si barladeanul Valentin MENGHIA (care se pare ca va merge la Dunarea Galati – Liga 2). In locul acestora au fost adusi cativa tineri de perspectiva, cum ar fi Andrei URZICA (fost junior la CSMS Iasi si care are la activ doua medalii de campion al jud. Iasi cu Rapid Dumesti, ultima oara fiind legitimat la Partizanii Barnova – Liga 5 Iasi – Seria 1), Ionut GIURUMESCU (LPS Iasi – jucator exponential in echipa LPS-ului care a jucat finala la juniori B in 2013),  Dragos BACIU (jucator ce a mai fost legitimat in trecut la Stiinta Miroslava si Astra Raducaneni, insa care vine din postura de fost jucator la CSMS Iasi – futsal), Florin STRUNGARIU si Marius PASNICIUC (ambii de la colega de serie – Aerostar Bacau), Alex BADASCA (Farul Constanta), George PADURARU (LPS Banatul) si Vlad COZMA (Somuz Falticeni – Liga 4 Suceava).

Stiinta Miroslava - 2014

In ce priveste banca tehnica, alaturi de antrenorii Cristi UNGUREANU si Irinel IONESCU s-a alaturat si Marius CIUTACU, care va ocupa functia de antrenor cu portarii, acesta ocupandu-se pana in aceasta iarna de pregatirea portaritelor de la CS Navobi Iasi! Silviu DULCIANU ramane in staff-ul tehnic, el urmand a avea mai multe sarcini administrative, fiind delegatul echipei si antrenor la o grupa de juniori a Centrului de la Uricani, centru condus de antrenorul federal Marian MOLDOVAN. Presedintele executiv al gruparii este acelasi Daniel ACATRINEI, cu care am colaborat foarte bine si sper ca voi colabora la fel si pe viitor :)!

In acest cantonament, Stiinta Miroslava si-a programat doua partide amicale: 1 februarie impotriva colegilor de serie Bucovina Radauti (cu care au terminat meciurile in acest sezon) si pe 5 februarie cu o alta componenta din Seria 1 – Sporting Suceava.

LOT STIINTA MIROSLAVA:

  • Portari: Raul AVRAM, Ciprian BARGAN si George PADURARU (venit de la LPS Banatul Timisoara, el fiind originar din jud. Botosani)
  • Fundasi: Danut TACUTANU, Narcis CIUBOTARIU, George MAXIM, Vlad GHEORGHIU, Bogdan GHIARASIM, Alex BADASCA (Farul Constanta – originar din zona Dorohoi), Florin STRUNGARIU (Aerostar Bacau – originar din Iasi), Andrei URZICA (Partizanii Barnova – juniorat la CSMS Iasi si campion in Liga 4 cu Rapid Dumesti)
  • Mijlocasi: Sebastian SACRIERU, Paul TINCU, Bogdan BOLBOCEANU, Valentin PARVU, Dragos BACIU (CSMS Iasi futsal – a mai fost legitimat in trecut la Stiinta Miroslava si Astra Raducaneni, facand junioratul la LPS Iasi), Ionut GIURUMESCU (LPS Iasi), Vlad COZMA (Somuz Falticeni – Liga 4 Suceava, a mai evoluat in trecut la Delta Tulcea), Bogdan LUPU
  • Atacanti: Adrian CARAGEA, Gabriel PETREA, Ilie TALPAN, Marius PASNICIUC (Aerostar Bacau), Paul PETROSANU (promovat de la echipa secunda)

 

About Sakin