AJF Iasi: Viitorul Mironeasa se retrage din Liga 5 Iasi – Seria 1!

Dupa ce Fortza Costuleni nu s-a mai prezentat la cateva meciuri in finalul turului Seriei 1, iar Jupiter Iasi s-a retras din campionat, deoarece patronul a preluat pe AS Holboca, a venit randul unei alte echipe din aceasta serie sa anunte ca se retrage.

Asadar, Viitorul Mironeasa pierde sustinerea primariei locale si nu vor mai putea termina acest sezon. 3 echipe din cele 16 deja s-au retras din campionat si in afara celor de la Astra Raducaneni, care au anuntat ca vor sa revina in fotbalul judetean inca din aceasta iarna, alte comune dornice pentru a-si infiinta echipa nu se intrevad. Cei de la Poiana Popesti nu au mai continuat demersurile, deci e greu de crezut ca va mai aparea vreo echipa in aceasta perioada.

Cel mai probabil, Liga 5 Iasi – Seria 1 va continua cu 14 echipe, lupta pentru promovare fiind una deschisa intre Partizanii Barnova si Viitorul Ciortesti, ambele avand sansa lor pentru a incerca obtinerea unui loc de Liga 4. Partizanii au disputat primul amical din 2014, reusind un 1-1 cu liderul detasat al Ligii 5 – Seria 2, Com-Val Valea Lupului, golul partizanilor fiind marcat de fostul atacant dumestean – Andrei Costea (min. 60).

About Sakin