Amical: Bucovina Pojorita – Rapid Dumesti 0-1!

Aflati in cantonament la Campulung Moldovenesc, campioana en-titre a judetului Iasi – Rapid Dumesti a reusit sa dispute o partida amicala impotriva echipei din Liga III – Bucovina Pojorita, echipa la care evolueaza si iesenii Florin Dodan si Ionut Donose. 

Dumestenii au facut cateva transferuri importante in aceasta pauza de iarna, renuntand la cativa jucatori din vechea garda a echipei: Radu Ipate, Florinel Cotovanu, Cojocaru, Pricop si Curca. In locul acestora au fost adusi Miron, Stafie, Dandu, Geoacas si Frij, fiind in tratative posibilitatea aducerii a inca doi jucatori importanti la acest nivel.

Revenind la meciul cu Bucovina Pojorita, antrenorul Niki Costachescu a aliniat urmatoarea formula de start: Avadanei – Mosnegutu, Bucataru, Moisii, Leonte – Palaghia – Filip, Balanescu, Hutanu – Dandu, Brighiu. Pe parcurs au mai intrat Geoacas, Stafie, Frij si Borhan. Pe langa absentele lui Miron si Andries, care nu au mers in cantonament pentru ca nu si-au putut lua liber de la serviciu, de la meci a lipsit si Vizitiu, acesta acuzand unele dureri de spate si fiind menajat de antrenor pentru acest meci. Singurul gol al meciului a fost marcat de Alex ‘Torje’ Stafie, care a reluat cu capul o centrare excelenta (min. 49).

Rapid Dumesti se intoarce din cantonament maine dupa-amiaza, urmand a reveni la programul normal de antrenament de saptamana viitoare.

About Sakin