Amical: CS Tomesti – Vointa Bosia 6-1 (3-0)!

Echipa din Tomesti sa reunit astazi pentru un prim amical inaintea inceperii returului in compania echipei din Bosia, antrenorii Florin Pintilii si Dan Tololoi avand la indemana tot lotul cu o singura exceptie, plus cativa jucatori veniti in probe.

Gazdele au inceput in formula: Bulai – Patrascu, Dumitru, Ancuta – Iuriciuc, Balan, Cumpana, Salahoru – Gavril, Rapanu, Raianu.

CS Tomesti - Vointa Bosia

Primul sfert de ora a fost cel mai echilibrat din meci, atat gazdele cat si oaspetii avand in vedere acomodarea cu suprafata de joc, aerul rece si dispozitia la efort, apoi tomestenii cu Nutu Gavril in postura de jolly joker punand stapanire cu autoritate pe joc, avand o posesie zdrobitoare si creandu-si numeroase ocazii de gol, trei dintre ele fiind fructificate pana la pauza prin Rapanu de doua ori si Cumpana.

Pe parcursul reprizei a doua a intrat in teren si VIzitiu, Cobzac, dar si jucatorii veniti in probe, astfel ca jocul a curs mai direct spre poarta, fiecare dorind sa demonstreze ca isi merita locul in echipa. Ilie Murgu care pusese ghetele in cui acum 2-3 ani, se pare ca nu si-a spus ultimul cuvant revenind pe gazon si debutand cu un gol fabulos pt echipa tomesteana, pe langa el inscriind un alt gol superb si Salahoru, apoi Vatamanu a tinut si el sa arate ca merita incercat in echipa gazdelor inscriind pentru 6-0. Oaspetii au reusit sa inscrie golul de onoare, acestia reclamand si un eventual penalty neacordat de brigada trimisa de AJF, astfel ca scorul final a fost de 6-1, dupa un joc in care gazdele au aratat o pofta mare de joc, oferind celor cativa spectatori spectacolul pentru care eu venit la stadion! De la Bosia sa remarcat in mod deosebit portarul acestora care in pofida celor 6 goluri incasate a facut ca diferenta pe tabela sa nu fie cu mult mai mare.

Urmatoarea partida amicala se va disputa duminica viitoare pe acelasi teren din Tomesti in compania celor de la Scanteia!

About Helios.Tomesti