Amicale: CSM Kosarom Pascani – Viitorul Hirlau 13-2! Schimbari in lot!

Primul meci amical pentru hirlauani in 2014 a fost un adevarat fiasco, acestia suferind o infrangere usturatoare in compania echipei de Liga III – CSM Kosarom Pascani. Scorul este oarecum exagerat deoarece antrenorul oaspetilor – Dan Lungu a folosit in repriza secunda o echipa formata din multi juniori. O alta explicatie ar fi aceea ca pascanenii sunt avansati cu pregatirea de iarna, ei avand deja aproximativ o luna de antrenamente si o saptamana de cantonament, in timp ce hirlauanii abiau au inceput pregatirile, iar cantonamentul de iarna a fost anulat din lipsa de finantare, fiind pentru prima data dupa o pauza mare de timp, cand Viitorul Hirlau nu-si mai permite un cantonament montan.

Revenind la meciul propriu-zis, scorul la pauza a fost ‘doar’ 5-2, pentru Harlau marcand Iulian Dascalu si Marius Butnariu, cel din urma fiind fost jucator la Viitorul Tg. Frumos si antrenor-jucator la startul sezonului pentru Gloria Bals, insa renuntand dupa cateva etape. Repriza secunda a fost dominata clar de pascaneni, care au mai marcat 8 goluri, profitand de faptul ca hirlauanii au introdus in teren 6 juniori. De remarcat faptul ca golgheterul sezonului pentru Kosarom Pascani, fostul atacant al celor de la Viitorul Hirlau – Adrian Viorica, a marcat un hat-trick.

Ca tot insistam pe activitatea celor de la Viitorul Hirlau, trebuie amintit ca acestia au pierdut 3 jucatori foarte importanti, printre care si Ghita Pricop, stalpul apararii care era cel mai vechi jucator al echipei, acesta plecand la munca in Norvegia. Marcator important pentru hirlauani in turul campionatului, fostul jucator al Viitorul Belcesti si AS Holboca, Radu Asofiei a plecat si el la munca (Anglia), iar atacantul Cristi Entuc a plecat in Italia. Asadar, 3 jucatori foarte importanti pentru echipa pregatita de Dan Lungu, in locul acestora fiind adusi Adrian Dascalu (Podgoria Cotnari), Andrei Sumanariu (Podgoria Cotnari), Cosmin Motriuc (Progresul Deleni), Petrisor Cristea (Progresul Deleni) si Marius Butnariu (ultima oara legitimat la Gloria Bals).

O galerie foto de la meci gasiti pe pagina oficiala de facebook a celor de la Viitorul Harlau (AICI).

About Sakin