Amicale: AS Holboca – Viitorul Lungani, sambata – ora 15:00!

Lucrurile incep sa intre pe un fagas normal la AS Holboca, echipa ce initial ceruse retragerea din campionat, insa care a fost salvata de patronul celor de la Jupiter Iasi. Pentru ca nu avea rost sa finanteze doua echipe, Mihai Constantinescu a desfiintat Jupiterul si a ramas cu echipa de Liga 4 – AS Holboca, echipa ce se pare ca din vara isi va schimba denumirea. Pentru ca are 3 etape restante, AS Holboca va incepe campionatul mai devreme, pe 2 martie urmand a disputa restanta de la Venus Butea.

Viitorul Lungani pare linistita pentru retur, insa avansul de 7 puncte fata de locurile retrogradabile nu este unul insurmontabil, asa ca baietii pregatiti de Paul Codru trebuie sa castige cateva meciuri oficiale in 2014 pentru a nu-i da emotii primarului Gheorghe Pricopie.

Revenind la amicalul de sambata, acesta se va disputa cu incepere de la ora 15:00 pe terenul sintetic din Copou. Alte amicale programate in acest weekend sunt CS Tomesti – Unirea Scanteia (duminica), CSMS Iasi (juniori B) – Unirea Ruginoasa … (Daca mai stiti amicale programate in weekend, lasati un comentariu la articol – locatie si ora sau un offline pe messenger sau facebook).

About Sakin