Juniori A1: Foresta Ciurea a inceput pregatirile inaintea seniorilor!

Campioana en-titre a Ligii 4 Iasi – Seria EST (juniori A1) – Foresta Ciurea a inceput pregatirile sub conducerea antrenorului Marian Amanar, cel care are in palmares mai multe titluri la acest nivel in judetul Iasi. Daca majoritatea echipelor nu dau atentie echipelor de juniori A1, cele care joaca in deschiderea seniorilor in fotbalul la nivelul ligii 4 Iasi, Foresta Ciurea a acordat mereu o atentie sporita acestui sector si rezultatele nu au intarziat sa apara.

Cu gandul ca ar putea intrerupe suprematia celor de la CSM Pascani, la acest nivel, Ciurea a disputat astazi primul meci amical al sezonului, impotriva celor de la LPS 97 Iasi, partida disputandu-se pe sinteticul din Copou. Echipa pregatita de Marian Amanar s-a impus cu 7-4, marcatorii fiind Perca (hat-trick), Alex Zaharia, Iulian Zaharia si Marian Huluta (2).

Asadar, cu gandul ca ar putea face pasul la seniori inca din aceasta primavara, juniorii se antreneaza temeinic pentru un nou titlu in Seria EST, acolo unde sunt lideri, cu un avans linistitor in fata urmatoarelor clasate – Tg. Frumos si Lungani.

About Sakin