Liga 4 Iasi: CS Tomesti si Siretul Lespezi disputa duminica amicale!

Duminica – 16 februarie, CS Tomesti (fosta Helios) si-a programat primul amical sub noua denumire, impotriva celor de la Vointa Bosia, partida urmand a se disputa pe Stadionul Sintetic “Prof. Mircea Andrioaie” din Tomesti. Echipa pregatita de Florin Pintilii si Dan Tololoi nu a facut inca mutari pe piata transferurilor, insa se pare ca vor incerca sa intareasca lotul cu ceva jucatori ramasi liberi de ‘contract’.

Siretul Lespezi se va deplasa maine, ora 10:00 la vecinii suceveni de la Moldova Draguseni (Liga 4 Suceava – locul 9), acestia incepand pregatirile de ceva timp, avand programat si un cantonament montan in perioada urmatoare. Echipa pregatita de Cristi Rascu, a ramas fara unul din titularii din tur, Cosmin Frij despartindu-se de echipa, insa acestia pregatesc cateva mutari, avand in atentie o parte din jucatorii de la Tg. Frumos.

PS: Echipele care au programate amicale, ar putea sa mai dea cate un semn pe facebook sau cate un comentariu pe site, pentru ca nu am posibilitatea sa mentin legatura chiar cu toate echipele! Sunt echipe ce disputa meciuri amicale, insa nimeni nu stie de acest lucru, preferand sa joace in ‘anonimat’ :)!

About Sakin