Liga 4 Iasi: Venus Butea si-a intarit puternic lotul! Atac de 5 stele!

Returul ligii 4 Iasi bate la usa, insa pentru a ne gandi la retur, trebuie ca mai intai sa se dispute restanta dintre Venus Butea si AS Holboca, meci programat duminica – 2 martie (ora 12:00) pe terenul celor din Butea.

Venus Butea a surprins placut in prima parte a campionatului, reusind sa produca un soc cand a obtinut un 2-2 cu campioana en-titre Rapid Dumesti. Daca golgheterul turului – Marius ‘Bebe’ TULBURE va parasi echipa din Butea, urmand sa plece sub forma de imprumut la liderul Ligii 4 Neamt – Vointa Ion Creanga, la Venus au sosit 3 jucatori importanti la acest nivel. Asadar, pe langa fundasul Marian CARAS si atacantul Vlad PLUGARU, ambii veniti de la Stejarul Sinesti, la Butea a mai ajuns si unul din cei mai buni atacanti ieseni ai momentului – Catalin “Goe” SCRAB, fost golgheter al celor de la Viitorul Tg. Frumos, venit prin transfer de la echipa de Liga III – Bucovina Pojorita.

Fara discutie, Butea are la ora actuala una din cele mai prolifice perechi de atacanti, iar cu Agapov, Caras si Alexii, putem spune ca au si o linie defensiva excelenta. Ramane de vazut daca echipa va confirma si in partea a doua a campionatului, insa e greu de crezut ca acestia nu vor termina in primele 6 echipe ale campionatului, chiar daca acum ocupa doar un loc 8 in clasament.

Duminica – 23 februarie, Venus Butea a primit vizita celor de la Moldova Cordun (locul 3 – Liga 4 Neamt), meciul fiind castigat cu 6-1 de echipa ieseana, care a marcat prin Marius Tulbure (3), Catalin Scrab (2) si Nicolae Tudor. Primul 11 din acest meci a fost: Ciprian AGAPOV – Marian ALEXII, Marian CARAS, Cristian BITIUSCA, Ionut IVANCIA – Nicolae TUDOR, Sorin TUDOSE, Ionut BOTESCU, Gabriel CARCIUC – Marius TULBURE, Catalin SCRAB.

Nu uitati, DUMINICA – 2 MARTIE, RESTANTA VENUS BUTEA – AS HOLBOCA!

About Sakin