Liga III – Seria 1: Incepe lupta pentru Miroslava si Pascani!

Stiinta Miroslava si Kosarom Pascani vor incepe in acest weekend meciurile oficiale din 2014, cele doua echipe avand sanse foarte mari de a intra in Play-off si implicit in cursa pentru promovare in Liga II.

CSM KOSAROM PASCANI – FCM DOROHOI, Stadion CFR Pascani – vineri – ora 14:00

In etapa a 16-a, CSM Kosarom Pascani primeste vizita liderului FCM Dorohoi, insa situatia in clasament este cea mai echilibrata din toate cele 6 serii de Liga 3, primele 6 clasate avand 25 sau 24 de puncte! Asadar, o victorie a pascanenilor i-ar aduce pe acestia cel putin pe locul 2, depinzand si de rezultatul celor de la Petrotub Roman cu Aerostar Bacau, fiind greu de crezut ca romascanii nu vor castiga meciul de pe teren propriu.

In aceasta iarna, pascanenii au pierdut un jucator foarte important – Marius “Catzana” CALUGARU, cel care se afla in curtea celor de la CSMS Iasi, fiind oprit in lotul echipei fanion a judetului Iasi. La capitolul sosiri, ramane doar repatrierea lui Ionut NUTESCU, cel care a fost imprumutat de CSMS Iasi la echipa pascaneana, acesta acuzand si o accidentare, ce l-ar putea tine departe de teren la acest meci cu Dorohoiul.

STIINTA MIROSLAVA – BUCOVINA POJORATA, Stadion Comunal Uricani – sambata – ora 15:00

Echipa pregatita de Cristi UNGUREANU si Irinel IONESCU s-a miscat bine in aceasta iarna si a aratat pofta de joc in meciurile amicale. Daca la capitolul pierderi ii putem trece pe cei care intrau in lotul de Liga III – Alex STAFIE (transferat la Rapid Dumesti), Ionut MIRON (transferat la Rapid Dumesti) si Valentin MENGHIA (transferat la Dunarea Galati), la castiguri certe il avem pe Andrei SARITANU, fostul fundas al Romanului si al celor de la Tg. Frumos, fiind un real castig pentru echipa ieseana. Dragos BACIU pare a fi si el un transfer reusit, ramanand de vazut daca se poate reacomoda cu terenul mare, dupa ce acesta a fost un jucator de baza la echipa de futsal CSMS Iasi.

Meciul din etapa 16-a este unul extrem de important pentru ambele echipe, Stiinta Miroslava avand o sansa imensa sa-si asigure prezenta in Play-off, pentru ca daca vor castiga se vor distanta la 9 puncte si vor avea si avantajul meciurilor directe in fata celor de la Bucovina Pojorita, singura echipa ce mai poate pune in pericol locurile de Play-off pentru grupul de 6 echipe din fruntea clasamentului.

Campioana en-titre a jud. Iasi, Rapid Dumesti a avut ocazia sa joace in aceasta iarna, atat impotriva Miroslavei (0-1), cat si a celor de la Pojorata (1-0), iar din relatarile unor jucatori dumesteni, se pare ca echipa din Miroslava este mai inchegata. Daca ne gandim si la faptul ca in tur, Miroslava s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Pojorata (REZUMAT), atunci e clar ca avem o favorita certa pentru acest meci.

About Sakin