Rapid Dumesti – CSMS Iasi (juniori A) 8-0! Test pentru noile achizitii!

Dupa ce CSMS Iasi a jucat primul amical, urmati fiind de CSM Kosarom Pascani si Stiinta Miroslava, a venit momentul ca si prima echipa de Liga 4 sa dispute primul amical din 2014! Asadar, pe Sinteticul din Copou, juniorii A de la CSMS Iasi, pregatiti de prof. Liviu Petrache au primit vizita campioanei en-titre din Liga 4 Iasi – Rapid Dumesti.

Faptul ca dumestenii au inceput pregatirile de aproximativ doua saptamni s-a vazut in joc, acestia reusind sa castige ambele reprize cu acelasi scor 4-0, scorul final fiind astfel 8-0. Rapidul a marcat prin Andrei Dandu (2), Filip, Vizitiu, Nicu Branzei (2), Bogdan Cotovanu si Nicu Hutanu. Noile achizitii au aratat o pofta buna de joc, Branzei si Dandu marcand 4 din golurile Dumestiului.

Rapid Dumesti a inceput cu urmatorul 11: AVADANEI – FILIP, DAN BUCATARU (revenit din Suedia), ANDRIES, LEONTE – MIRON (revenit de la Stiinta Miroslava) – BALANESCU, PALAGHIA, VIZITIU – DANDU (revenit de la Kosarom Pascani), BRIGHIU. Pe parcurs au mai intrat: MOSNEGUTU, HUTANU, COTOVANU, COJOCARU, BORHAN, COSMIN FRIJ (Siretul Lespezi) si NICU BRANZEI (Stiinta Miroslava). Asadar, dupa cum putem observa, in echipa dumesteana au intrat pe parcurs Cosmin Frij si Nicu Branzei, cei doi fiind in discutii avansate cu gruparea dumesteana, fiind foarte aproape de a semna.

About Sakin