Amical: Com-Val Valea Lupului – Viitorul Ciortesti 3-3!

Astazi, cu incepere de la ora 11, terenul din Valea Lupului a fost gazda meciului dintre echipa locala si Viitorul Ciortesti. A fost meciul care a pus fata in fata liderul seriei 1 din liga a 5-a si liderul celei de a doua serii din aceasi liga. Desi ambele echipe isi conduc seriile, Ciortestiul avea sa fie echipa care s-a aflat la carma jocului inca din startul partidei. In minutul 8 o centrare a lui TONEGARIU DANIEL, prospat transferat la echipa de langa granita cu jud. Vaslui, avea sa fie impinsa in proprie poarta de unul din fundasii gazda. Asadar, meciul cum s-ar zice a pornit de la 0-1 pentru oaspeti.

Vazandu-se condusi jucatorii gazda au luat cu asalt careul advers iar in minutul 17, TONEGARU RAZVAN faulteaza in careul de 16 m un jucator advers. Arbitrul partidei nu sta pe ganduri si arata punctul de la 11 m. Stirbets Ioan isi aseaza mingea, trage insa portarul Viitorului reuseste sa pareze sutul acestuia. Dupa cateva minute de tatonare  pe un atac al gazdelor acelasi TONEGARIU DANIEL respinge o minge din postura de ultim aparator, care ajunge pana la mijlocasul dreapta al Viitorului in speta ANDREI DONOSE, care prinde un sut de toata frumusetea in diagonala din lateral dreapta, mingea oprindu-se cu toata oponenta portarului gazda in vinclul din stanga al portii, 2-0 min 24.

Imediat dupa acest gol a lui DONOSE, la 4-5 minute distanta DANIEL TONEGARIU avea sa mai inscrie odata, insa golul i-a fost total aiurea anulat de catre arbitrul partidei ADRIAN DEDIU, care nemaiputand sa suporte usturatorul scor a decis sa vada el un offsaid neexistent la TONY. Dupa cum stiti ADRIAN DEDIU este legitimat la VALEA LUPULUI :).

2-0 avea sa fie scorul pauzei, o pauza care nu a durat decat 3-4 minute, dorinta gazdelor de a reveni in joc fiind nemarginita. O data reintrati pe teren STIRBETZ & CO au inceput sa atace in valuri, iar aceste atacuri le-au fost rasplatite in minutul 52 cand au reusit sa reduca din handicap. Dupa acest gol jucatorii oaspeti au cedat un pic initiativa dadu-le ocazia celor din VALEA LUPULUI sa egaleze la 2 in minutul 69.

O data egalati cei din Ciortesti s-au trezit si in minutul 75 in urma unui corner executat de DONOSE,R AZVAN TONEGARU pune latul si face 3-2 rascumparandu-si astfel greseala facuta la penalty. Nu acesta avea sa fie insa rezultatul final. Dupa inca 2 ocazii imense ratate de BUTU ALIN, care singur cu portarul dupa un asist a lui TONEGARIU DANIEL, nu a reusit sa inscrie, a revenit si randul celui din urma sa rateze o uriasa ocazie pentru oaspeti. Dupa aceste 2 ocazii a venit si nesperata egalare a gazdelor, 3-3 in min 85.

O partida frumoasa cu un efort foarte mare depus de ambele parti, s-a terminat cu un rezultat de egalitate, 3-3, pentru ambele echipe acesta fiind ultimul test inainte debutului competitional in 2014! Uram mult succes celor doua formatii in lupta lor pentru promovarea in Liga 4 Iasi! 

About HAKAN