Amical: CS Tomesti – Stejarul Barnova 5-0 (2-0)!

In absenta a 5 dintre titulari, Florin Pintilii a trimis in teren o formatie in care si-au facut loc si cei care au jucat mai putin pana acum, astfel in meciul de astazi primul 11 a aratat astfel: Mitrut – Patrascu, Dumitru, Roiu – Iuriciuc, Raianu, Salahoru, Gavril – Bechea, Rapanu, Vizitiu.

CS Tomesti - Stejarul Barnova

Jocul a inceput cu un forcing al stejarenilor coordonati din teren de Tapu si Florin Duca, jucatori cu experienta indelungata in fotbalul iesean si nu numai, iar de pe margine de Mosneagu, cel care se pare ca intinde o mana de ajutor celor din Barnova. Acest inceput i-a intins un pic pe tomesteni, acestia nefiind obisnuiti cu presiune din partea adversarilor, dar dupa un sfert de ora si-au intrat in ritmul obisnuit de pase si patrunderi pe lateral cu Iuriciuc sau Raianu, iar pe centru cu Gavril, Bechea sau Rapanu. Acesta din urma a si deschis scorul dupa o centrare a lui Raianu, ca tot el sa-l majoreze dupa o serie de pase si un-doiuri intre Salahoru, Bechea si Gavril al carui sut fusese scos in extremis de portarul advers satbilind si scorul primei reprize.

Repriza a doua a suferit modificari in ambele echipe, dar gazdele au atacat in continuare sustinut si dupa o combinatie intre noii intrati Ciobanu si Catici, mingea ajunge la Bechea care de la 16 metri marcheaza pentru 3-0. Jocul decurge la fel cu exceptia unor incercari de contraatac din partea oaspetilor rezolvate cu succes de Dumitru sau Patrascu, iar cand acestia au fost depasiti, veteranul Cozianu si-a facut si el treaba.

Bechea mai inscrie o data pentru 4-0 dupa un presing in jumatatea adversa, iar Catici inchide tabela la 5-0 dupa o patrundere pe centru si un sut fara sperante pentru portarul barnovean, intr-un meci condus la centru de Iacob Georgel.

Duminica viitoare, CS Tomesti ar fi trebuit sa se deplaseze la Tg Frumos pentru primul joc oficial al acestui an, dar targovetii au depus o cerere la AJF solicitand amanarea acestui meci intrucat exista ceva probleme la ocupanta locului 1 in aceasta serie, asa ca se mizeaza pe un alt amical contra echipei de liga a 3-a, Stiinta Miroslava.

About Helios.Tomesti