Dosarul Transferurilor: Au belit-o toti 8! Condamnari cu executare!

Amanari peste amanari in acest prafuit dosar al transferurilor, un dosar in care 8 oameni implicati in fotbalul romanesc sunt acuzati de inselaciune, evaziune etc. Curtea de Apel Bucuresti amanase inca o data decizia pentru data de 4 martie. Coincidenta sau nu, decizia de a amana pentru 4 martie mi s-a parut ciudata, mai ales ca pe 5 martie ar trebui sa fie alegerile la FRF, iar unul din cei implicati – Gica Popescu era principalul favorit la castigarea acestor alegeri.

Dupa atatea amanari, a venit si mult asteptata decizie a Curtii de Apel. O decizie socanta, daca ne gandim ca toti cei 8 inculpati au fost condamnati, chiar daca vreo 3 primisera doar condamnari cu suspendare in trecut, in timp ce toti ‘expertii’ judiciari spuneau ca Mihai Stoica a scapat, pentru ca i s-a prescris fapta. Uite ca s-a gasit o ‘solutie’ si pentru condamnarea actualului manger al Stelei, care are sanse mari sa devina coleg de celula cu patronul Gigi Becali.

DECIZII IN DOSARUL TRANSFERURILOR

  • George COPOS (fost patron Rapid Bucuresti) – 3 ani si 8 luni cu executare!
  • Cristi BORCEA (fost patron Dinamo Bucuresti) – 6 ani si 4 luni cu executare!
  • Mihai STOICA (presedinte executiv Steaua Bucuresti, Otelul Galati, Unirea Urziceni…) – 3 ani si 6 luni cu executare!
  • Jean PADUREANU (fost patron Gloria Bistrita) – 3 ani si 4 luni cu executare!
  • Ioan BECALI (impresar FIFA) – 6 ani si 4 luni cu executare!
  • Victor BECALI (impresar FIFA) – 4 ani si 8 luni cu executare!
  • Gigi NETOIU (fost patron Universitatea Craiova si Dinamo Bucuresti) – 3 ani si 4 luni cu executare!
  • Gica POPESCU (impresar) – 3 ani si 1 luna cu executare!

Asadar, Gica Popescu nu va mai putea candida la alegerile FRF, pentru ca a fost condamnat definitiv, insa parca vad ca se va gasi o cale de mijloc sa fie presedinte din puscarie. Daca sunt cativa care ar fi meritat sa faca puscarie pentru toate magariile care le-au facut in fotbalul romanesc, nu cred ca Gica Popescu ar fi meritat aceasta soarta. Daca el initial primise 3 ani cu suspendare, pedeapsa i-a fost marita cu o luna, o luna care ii transforma pedeapsa in inchisoare cu executare, pentru ca orice condamnare peste 3 ani este obligatoriu cu executare! Mi se pare cam trasa de par aceasta decizie, insa o data cu ea, viitorul presedinte al FRF nu va fi cu siguranta Popescu, urmand ca lupta sa fie intre Burleanu, Chivorchian, Avram si Puscas, cam asta cred eu urmand a fi si ordinea voturilor.

About Sakin