Liga 4 Iasi: Clasamentul golgheterilor dupa disputarea etapei a XIX-a!

Dupa ce mi-am incarcat bateriile in excursia avuta weekendul trecut, am revenit cu ganduri mai bune in Romania si cu dorinta de a nu abandona fotbalul judetean iesean, cel putin pana in vara. Marti am fost sunat sa ma prezint la examenul pentru observatori si pana cu cateva ore inainte, nu am vrut sa ma duc! Totusi, m-am suit in masina si am dat acest examen, urmand ca duminica sa fiu observator la meciul de Liga 5 – Seria 2: Progresul Deleni – Com-Val Valea Lupului. Multumesc celor care vizitati site-ul si sper ca numarul vostru sa creasca cat mai mult, fiind destule zile cand se depasesc 2000 vizitatori/zi.

Revenind la acest articol, in 2014 s-au disputat deja 16 meciuri de liga 4 (6 in etapa 18, 8 in etapa 19 si doua restante ale celor din Holboca). Trebuie mentionat ca s-au produs cateva schimbari la echipele participante, insa cele mai vizibile pentru clasamentul golgheterilor sunt plecarile lui Costel Vulpe de la Tg. Frumos (s-a intors in jud. Vaslui, la FC Lipovat), a lui Vlad Plugaru (care a schimbat Sinestiul pe Butea), Tulbure ‘Bebe’ Marius care va pleca la Vointa Ion Creanga (Liga 4 Neamt), revenirea lui Dandu la Dumesti, plecarea lui Radu Ipate (de la Dumesti la Podu Iloaiei) etc. Asadar, vor aparea schimbari in clasament pana la finalul sezonului si inca nu putem spune ca vom sti cine va fi golgheterul campionatului.

Remarcatii inceputului de an sunt Catalin ‘Goe’ Scrab, care a marcat in toate cele 3 meciuri pe care le-a sustinut la Butea (4 goluri), insa cum el nu a fost in tur in Liga 4 Iasi (transferat in iarna de la Bucovina Pojorita (Liga III)), e greu de crezut ca poate recupera icartul fata de primele locuri. Un alt remarcat este tanarul atacant al celor de la Viitorul Lungani – Alexandru Stan, acesta reusind sa marcheze 3 goluri in cele doua meciuri ale echipei sale in 2014. Este un jucator ce merita urmarit, daca ne gandim ca are doar 18 ani si vine de la juniorii celor de la CSMS Iasi.

Nume Echipa Goluri
Apostol Andrei Siretul Lespezi 17
Vulpe Constantin Viitorul Tg. Frumos 17
Plugaru Vlad Stejarul Sinesti/Venus Butea 17  16+1
Cruceanu Alin Viitorul Tg. Frumos 16
Tulbure ‘Bebe’ Marius Venus Butea 12
Ungureanu Pavel Stejarul Sinesti 11
Gavril ‘Nutu’ Ionut Helios Tomesti 11
Tudor Nicolae Venus Butea 11
Melinte Razvan Siretul Lespezi 10
Brighiu Ciprian Stejarul Sinesti/Rapid Dumesti 10  4+6
Virlan Marian Gloria Baltati 10
Dandu Andrei Rapid Dumesti 9
Ciubotaru Mihai Viitorul Hirlau 9
Harabagiu Ciprian Gloria Bals 9
Ipate Radu Rapid Dumesti 8
Davidoaia Marius Viitorul Tg. Frumos 7
Hutanu Bogdan Rapid Dumesti 7
Valeanu Bogdan Viitorul Tg. Frumos 7
Sasu Adrian Unirea Ruginoasa 7
Popa ‘Bobby’ Gheorghe Gloria Baltati 7
Lungu Daniel Viitorul Hirlau 7
Palaghia George Rapid Dumesti 7

About Sakin