Liga 4 Iasi: Rezultatele etapei a 18-a! Rapid Dumesti preia sefia clasamentului!

In prima etapa din 2014, etapa a 18-a, s-au disputat doar 6 meciuri, doua partide fiind amanate din timp din cauza vremii. Asadar, meciurile VIITORUL TG. FRUMOS – CS TOMESTI si FORESTA CIUREA – CSM PASCANI au fost amanate.

GLORIA BALTATI – RAPID DUMESTI 0-2 (0-1)

Rapid Dumesti avea nevoie de un succes in deplasarea de la Baltati pentru a trece pe primul loc in clasament, profitand astfel de faptul ca liderul din Tg. Frumos si-a amanat meciul pe astazi. Dumestenii au controlat meciul si s-au impus prin golurile lui Ciprian Brighiu si George Palaghia (penalty), trecand astfel pe primul loc in clasament. De partea cealalta, Baltatiul nu emitea pretentii de la acest meci, insa faptul ca se afla pe locurile retrogradabile ar trebui sa le dea de gandit pentru meciurile viitoare.

AS HOLBOCA – SIRETUL LESPEZI 1-1 (0-0)

Meci important pentru cele doua echipe, insa Lespeziul avea mai multe de pierdut daca nu castiga acest meci. Partida s-a disputat pe Stadionul Tineretului din Iasi si a adus fata in fata doua echipe ce se anunta puternice in acest retur. Lespeziul a dominat teritorial prima repriza, insa si Holboca a avut o ocazie foarte buna de a marca. Cand toata lumea se pregatea pentru un 0-0, a venit golul Lespeziului (min. 85), Sorin Onu reusind astfel sa marcheze primul gol la debutul pentru Lespezi. Totusi, scorul avea sa fie egal pentru ca fostul pascanean – Ursuleasa a egalat dintr-o lovitura de pedeapsa (min. 89) obtinuta de Catalin ‘Buba’ Virlan! Egal ce spulbera definitiv orice speranta pentru Lespezi la titlul de campioana, pentru ca acestia au de recuperat 7 puncte fata de Rapid Dumesti, lucru ce pare imposibil in acest retur.

GLORIA BALS – VENUS BUTEA 3-5 (0-4)

Meci de infarct la Cotnari, acolo unde a fost un adevarat spectacol fotbalistic influentat in mare masura si de vantul puternic, lucru vizibil si din faptul ca s-au marcat 7 goluri din 8, la poarta cu vantul. Butea a facut un joc perfect in prima repriza si s-a distantat la 4-0, insa relaxarea era sa-i coste in repriza secunda. Balsul a ratat un penalty la 0-4 si a revenit usor pe tabela la 3-4, insa Butea a mai inscris o data si si-a asigurat al doilea succes in 2014 si locul 5 in clasamentul Ligii 4 Iasi! Pentru Butea au marcat Catalin ‘Goe’ Scrab (2), Vlad Plugaru, Marius ‘Bebe’ Tulbure si Cristi Bitiusca.

UNIREA RUGINOASA – PODGORIA COTNARI 1-0 (1-0)

Meciul de la Ruginoasa a fost decis inca din min. 2, cand Anton a marcat singurul gol al partidei. Cele 3 puncte castigate de Ruginoasa ii scot pe acestia pentru moment din calculele retrogradarii, in timp ce Cotnariul ramane una din echipele ce vor avea emotii in privinta retrogradarii.

VIITORUL HIRLAU – STEJARUL SINESTI 3-1 (0-0)

Dupa o prima repriza anosta, a urmat o repriza secunda foarte disputata, cu un final incandescent pentru echipa gazda. Giani Pietroiu a descis scorul pentru sinesteni in min. 60, pentru ca in min. 81 egalitatea sa fie restabilita de antrenorul-jucator Daniel Lungu. A urmat un eurogol marcat de Irinel Ciubotaru in min. 84, acesta marcand dintr-o foarfeca. Scorul final a fost stabilit in prelungirile meciului, Ghita Pricop, revenit din Norvegia, marcand dintr-o lovitura de pedeapsa.

VIITORUL LUNGANI – UNIREA MIRCESTI 1-2 (0-0)

Mircestiul a reusit un succes pe finalul meciului la Lungani, cele 3 puncte castigate fiind foarte importante, daca ne gandim ca nu mai exista nici un dubiu ca Mircestiul mai poate retrograda in acest an, ci dimpotriva se va lupta pentru o clasare in primele 5 locuri. Veteranul Mircestiului, Adrian Neculaes a deschis scorul in min. 60, pentru ca Alexandru Stan sa restabileasca egalitatea in min. 79. Golul victoriei oaspetilor a fost marcat in min. 84 de golgheterul acestora, Dragos Gaciu.

About Sakin