Liga 4 Iasi: Rezultatele etapei a XX-a! Tg. Frumos a dat-o iar in bara!

Liga 4 Iasi si-a disputat duminica aceasta cele 8 meciuri din cadrul etapei a XX-a, o etapa ce surprinde printr-un rezultat neasteptat la Tg. Frumos.

VIITORUL TG. FRUMOS – AS HOLBOCA 1-1 (1-0)

Surpriza mare la Targu, acolo unde Holboca a reusit sa obtina un egal neasteptat, mai ales ca oaspetii nu au avut nici o rezerva, iar portarul a fost un elev de la LPS, care a evoluat integralist si la meciul de juniori A1 (REPORTAJ & GALERIE FOTO).

GLORIA BALS – CS TOMESTI 2-1 (0-1)

Un alt rezultat surprinzator, mai ales dupa cum aratase prima repriza, putem considera si victoria celor de la Gloria Bals, victorie cu care elevii lui Valeanu au reusit sa obtina 3 puncte importante in lupta lor pentru evitarea retrogradarii (REPORTAJ & GALERIE FOTO).

VIITORUL HIRLAU – UNIREA MIRCESTI 1-1 (1-0)

Meci foarte intens la Hirlau, acolo unde gazdele au avut victoria in mana, insa au pierdut doua puncte in finalul partidei, in urma unor greseli copilaresti in defensiva gazdelor (REPORTAJ & GALERIE FOTO).

GLORIA BALTATI – PODGORIA COTNARI 4-2 (1-1)

Meci foarte important pentru cele doua echipe aflate in lupta directa pentru evitarea retrogradarii, iar Baltatiul demonstreaza ca sunt in forma excelenta si obtin toate cele 3 puncte. Chiar daca miza a fost una imensa, cele doua echipe au dat dovada de fair-play, centralul Valentin Lungu neacordand nici macar un cartonas galben. Cotnariul a deschis scorul prin golgheterul Neagu Ghiocel (min. 7), insa Baltatiul a egalat pana la pauza prin Florea (min. 30). In repriza secunda, gazdele s-au distantat la 3-1 prin dubla lui Rugu (min. 52 si 56), oaspetii au revenit in meci prin golul lui Esanu (min. 60), insa scorul final avea sa fie 4-2 prin golul marcat de Bobby Popa (min. 76).

FORESTA CIUREA – VENUS BUTEA 0-6 (0-3)

Victorie fara emotii pentru Butea in deplasarea de la Ciurea, oaspetii marcand cate 3 goluri pe repriza. Au marcat Tudor Nicolae (3), Scrab, Plugaru si Pariga, iar cu acest rezultat Butea se apropie la un singur punct de Sinesti si poate spera in etapele urmatoare sa mai urce cel putin o pozitie in clasament.

RAPID DUMESTI – CSM PASCANI 8-1 (4-0)

Meci fara istoric la Dumesti, acolo unde liderul a spulberat lanterna rosie cu 8-1, cate 4 goluri pe repriza pentru vechea si, cel mai probabil, noua campioana a judetului Iasi. Tinand cont de faptul ca targovetii sunt in impas cu doar 1 punct in doua etape si diferenta de recuperat fata de dumesteni de 8 puncte (un meci mai putin), e greu de crezut ca mai poate cineva emite pretentii la titlu.

UNIREA RUGINOASA – STEJARUL SINESTI 2-0

Daca in deplasare, Ruginoasa e mai mereu victima sigura, nu acelasi lucru il putem spune si despre meciurile pe teren propriu, acolo unde acestia isi fac punctele necesare pentru a nu sta cu emotii pe final de sezon. Sinestiul pierde iarasi pe teren strain si e greu de crezut ca mai pot prinde chiar si podiumul acestui sezon, fiind in pericol sa iasa si din top 4. In min. 48, Ruginoasa a ramas in 10 dupa ce Corneliu Furdulea a primit al doilea galben si a fost eliminat. Cu un om in minus, Ruginoasa a reusit sa deschida scorul prin fostul jucator al Sinestiului – Mihai Dragoi (min. 67 – penalty), pentru ca scorul final sa fie stabilit de tanara speranta a Ruginoasei – Adrian Sasu (min. 87).

VIITORUL LUNGANI – SIRETUL LESPEZI 1-2

Lunganiul a condus cu 1-0 prin golul noului golgheter al echipei – tanarul Alex Stan, insa oaspetii au revenit in repriza secunda si au marcat prin Sorin Onu si antrenorul-jucator Cristi Rascu, care a fructificat un penalty in finalul partidei. Cu acest succes, Lespeziul incepe sa spere la locul secund in campionat, urmand ca urmatoarele etape sa fie decisive si pentru stabilirea podiumului.

About Sakin