Liga 4 Iasi: Venus Butea – AS Holboca 3-2 (2-0)!Doua greseli decisive!

Primul meci oficial din 2014 la nivelul AJF Iasi a fost de fapt o restanta din turul campionatului, Venus Butea primind vizita celor de la AS Holboca. Oaspetii, cu o echipa refacuta dupa problemele pe care le-au avut in finalul lui 2013, au intalnit o echipa gazda foarte motivata si cu cativa jucatori excelenti in lot.

VENUS BUTEA:  1.Viorel BENCHEA 2.Mihai GUSA 4.Ionut IVANCIA 5.Cristian BITIUSCA 6.Marian CARAS 7.Nicolae Viorel TUDOR 8.Sorin TUDOSE 9.Marius ‘Bebe’ TULBURE (cpt.) 10.Ionut BOTESCU 11.Gabriel CARCIUC 15.Catalin ‘Goe’ SCRAB. Rezerve: 14.Ionut CEZAIC 17.Vlad PLUGARU 13.Dumitru PETRUT 18.Ionut ENACHE. Antrenori: Gheorghe MILIA si Marian MILEA.

AS HOLBOCA: 12.Alexandru MORUZI 2.Alexandru IRICIUC 14.Florin URSULEASA 5.Bogdan GROSU 6.Ionut BESLEAGA 28.Mihai GHIDOARCA 16.Alexandru ABABEI 10.Claudiu DRAGAN (cpt.) 7.Ovidiu ‘Bento’ AGAPE 9.Cristi POSTOLACHE 19.Catalin ‘Buba’ VIRLAN. Rezerve: 1.Florin VOCHITA 21.Florin SITARU 11.Bogdan BOTARLAN 17.Andrei SANDOVICI. Antrenor: Manu LUNGU. Presedinte: Mihai CONSTANTINESCU.

ARBITRI: Iosif Ciprian AELENEI – Tudor CORNEA si Andrei ROSU. Observator: Stefan ROTARASCU.

Holboca a evoluat in tricourile fostei echipe Jupiter Iasi, in timp ce Butea a avut doua absente importante: Marian Alexii (suspendat) si Ciprian AGAPOV (plecat in Danemarca). De remarcat suprafata de joc impecabila de la Butea, in comparatie cu alte terenuri din judetul Iasi, unde cred ca va fi un adevarat circ sa joci in weekendul urmator.

Dupa o perioada scurta de tatonare, a venit si prima ocazie importanta a meciului, cand unul din golgheterii Butei – Viorel Tudor NICOLAE a sutat violent de la 22 m si portarul oaspetilor a vazut tarziu mingea, scapand-o printre picioare (min. 8)! Dupa acest gol primit rapid, Holboca a iesit la joc, insa in min. 18 erau sa primeasca al doilea gol, insa Carciuc sutul lui Carciuc din 16 m a fost blocat excelent de Moruzi, care si-a mai spalat din greseala de la gol. Primul sut pe porta al Holbocai a fost trimis de Ababei, care a sutat din intoarcere de la 12 m, insa exact pe directia portarului.

In min. 24, o pasa superba peste apararea gazdelor l-a lasat singur pe Postolache cu portarul, acesta fiind impins din spate exact cand se pregatea sa suteze, centralul acordand fara ezitare lovitura de pedeapsa si cartonas galben. Din pacate pentru oaspeti, Bogdan Grosu a sutat pe langa vinclu si scorul a ramas 1-0 pentru gazde. In min. 34, Bento a trimis direct pe poarta de la 35 m dintr-o lovitura libera, portarul oaspetilor a respins in fata, insa nici un jucator al Holbocai nu a fost pe faza pentru a restabili egalitatea. Si cum in fotbal, ocaziile se razbuna, o pasa pe culoar il lasa singur pe Botescu, care altruist ii paseaza in fata portii goale lui Goe Scrab, care indeplineste o simpla formalitate si face 2-0 pentru gazde.

DSC_0155

Dupa pauza, cu doua goluri in minus si afectati de cele doua greseli, Holboca a incercat sa iasa mai mult la joc si a pus stapanire pe mijlocul terenului, insa Butea a situt sa gestioneze excelent avantajul si sa forteze pe contraatacuri. In min. 49 Ababei rateaza o lovitura de cap din 7 m, insa in min. 53, acelasi ABABEI nu mai iarta si marcheaza din voleu de la 8 m, direct sub transversala si fara nici o sansa pentru portar!

Butea se putea distanta in min. 58, insa sutul frumos peste zid, din lovitura libera, a lui Bebe Tulbure a fost scos de langa bara de Moruzi, care si-a reparat astfel eroarea de la primul gol. Holboca a ratat sansa egalarii in min. 66, cand Postolache a reluat din alunecare, insa exact pe portar. Golul victoriei gazdelor a fost marcat in min. 68, cand golgheterul Butei – Bebe Tulbure a reluat spectaculos, din voleu, de la 14 m, mingea ducandu-se frumos langa bara pentru 3-1!

Cand arbitrul se pregatea sa puna capat meciului, Alex Ababei i-a luat fata unui fundas advers si a sutat din 16 m, fara nici o sansa pentru portar, stabilind scorul final 3-2 pentru Venus Butea!

Asadar, daca din partea Butei ma asteptam la un joc bun, am fost placut surprins de jocul celor de la AS Holboca, echipa ce cred ca va evita fara probleme retrogradarea in acest sezon, asta daca nu cumva vor aparea alte probleme pe parcursul returului.

Liga 4 Iasi: Venus Butea - AS Holboca 3-2!

[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_as-holboca-2014.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_cristi-postolache-as-holboca.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0143.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0145.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0146.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0149.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0155.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0157.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0159.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0162.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0165.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0166.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0167.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0168.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_dsc_0171.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_marius-bebe-tulbure-venus-butea.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_venus-butea-as-holboca.jpg]00
[img src=http://asmagna.info/wp-content/flagallery/liga-4-iasi-venus-butea-as-holboca-3-2/thumbs/thumbs_venus-butea.jpg]00

About Sakin