Liga 5 Iasi – Seria 1: Rezultatele etapei a 18-a! S-a schimbat liderul!

Liga 5 Iasi – Seria 1 a debutat in forta, daca ne gandim ca principalele candidate la podium au avut meciuri relativ grele sau cel putin asa aratau pe hartie.

FULGERUL TIBANESTI – PARTIZANII BARNOVA 0-5 (0-4)

Desi au incecat sa amane acest meci, suparati fiind pe deciziile AJF Iasi de a modifica programul returului, program ce pare sa favorizeze pe Viitorul Ciortesti, cei de la Partizanii au mers cu gandul declarat de a obtine victoria la Tibanesti. Motivati peste masura, barnovenii au inceput in forta meciul si pana sa se dezmeticeasca gazdele, era deja 4-0 (Axinte – min. 13 si 24, Rotaru – min. 41 si Achitei – min. 44). Dupa pauza, meciul a fost mai lejer pentru oaspeti, care au incercat sa conserve rezultatul si sa nu dea sansa Tibanestiului sa revina in meci. Scorul final a fost stabilit de golgheterul Cozma, care a marcat in min. 86! Cu acest succes, coraborat cu infrangerea Ciortestiului, Partizanii au revenit pe primul loc in Serie, cu un avans de doua puncte.

VIITORUL CIORTESTI – STIINTA II MIROSLAVA 1-3 (1-0)

Gazdele au deschis scorul si au condus la pauza, insa au cedat in doar 8 minute, primind 3 goluri si pierzand astfel un meci ce i-ar putea costa promovarea in acest sezon (REPORTAJ & GALERIE FOTO).

UNIREA SCANTEIA – UNIREA TIBANA 2-1 (1-1)

Meci disputat intre cele doua echipe Unirea din Seria 1, gazdele conducand cu 1-0 si vazandu-se egalate inainte de pauza. Totusi, victoria a apartinut Scanteiei care astfel se apropie de primele 4 locuri in clasament si spera astfel chiar la o clasare pe podium la finalul sezonului.

VOINTA VOINESTI – ASTRA RADUCANENI 3-1

Reveniti in fotbalul judetean, cei de la Astra Raducaneni au pierdut primul meci oficial dupa o pauza de aproximativ un an de zile, pe terenul celor de la Vointa Voinesti.

VIITORUL TANSA – REAL TOMESTI

About Sakin