Liga 5 Iasi – Seria 2: Progresul Deleni – Com-Val Valea Lupului 0-9!

Meci fara prea mare istoric la Hirlau, acolo unde Progresul Deleni a primit vizita liderului din Valea Lupului, o echipa ce are in componenta cativa jucatori ce au cochetat in trecut cu un fotbal de un nivel mai ridicat, plus cativa tineri de viitor.

PROGRESUL DELENI:

COM-VAL VALEA LUPULUI: 1.Marius CHIRILA 2.Dan BUCATARU 4.Andrei DEDIU (cpt.) 5.Robert SPINU 3.Iulian NEDELCU 17.Razvan BEZAN 11.Ionut BUHNIA 9.Sorin MARIN 10.Marius AGAPI 8.Ciprian ALEXA 7.Florin “Samir” LACUSTA. Rezerve: 20.Ioan “FeCe” STIRBETS 12.Radu ANGHEL 6.Bogdan MACOVEI 15.Ovidiu BOTEZ 21.Ionut NANE. Antrenor: Gheorghe ALBU.

Doar inceputul de meci putem spune ca a fost echilibrat, pentru a urmat apoi un meci excelent facut de oaspeti, care daca ar fi fortat mai mult, cred ca se duceau la 15-20 de goluri fara prea mari probleme! Gazdele au probleme serioase de lot, pentru ca au doi jucatori in carje si care nu vor mai juca o perioada buna de timp fotbal, insa chiar si cu acei baieti in teren, tot nu ar fi putut face fata fortei de atac a oaspetilor.

In min. 7 Florin ‘Samir’ Lacusta a sutat frumos de la 16 m, iar portarul gazdelor are o interventie excelenta si respinge din plonjon in corner. Cam aceasta putem spune ca a fost singura interventie a portarului, pentru ca a urmat o perioada in care a fost spectator la goluri, avand chiar cele mai bune locuri din stadion ca sa urmareasca executiile spre propria poarta. Din cornerul rezultat, Ciprian Alexa s-a inaltat in careu si a reluat cu capul pentru 1-0!

In min. 11, Ionut Buhnea a sutat violent de la 18 m, mingea a lovit bara din dreapta portarului si apoi s-a scurs pe linia portii pana langa bara stanga unde a intrat in gol. Pana la pauza au urmat inca doua goluri marcate de acelasi Ciprian Alexa, unul in min. 40 dupa o faza trasa la indigo cu primul gol si unul in min. 42, cand Samir a dat o pasa cu calcaiul pe pozitie viitoare si Alexa a sutat din marginea careului, fara nici o sansa pentru portar!

Startul reprizei secunde parea sa ne spuna ca nu vor mai fi multe goluri, pentru ca oaspetii lasasera mai usor jocul si nu mai fortau. A intrat Stirbets “FeCe” care a dinamizat jocul si a fortat astfel echipa proprie sa incerce marcarea mai multor goluri. In min. 59, Sorin Marin este lasat singur de Stirbets cu poarta goala, insa latul lui Marin din 3 m s-a dus in bara si apoi in aut de poarta. Golul 5 a venit in min. 61, cand o centrarea din dreapta este oprita de un fundas in propriul careu, iar Samir s-a trezit singur in 3 m cu poarta in fata, marcand fara probleme.

In min. 65, Stirbets ii aseaza iar excelent mingea lui Marin in 6 m, iar de acesta data nu mai iarta si impinge mingea in poarta goala. Am fost cam departe de respectiva faza, insa unii oameni puteau sa jure ca fundasul gazdelor a bagat mingea in poarta, pentru a fi sigur ca Marin nu o trimite iar in bara :)! Urmatorul gol a fost marcat de Razvan Bezan (min. 74), pentru ca ultimele doua goluri sa fie opera lui Stirbets (min. 83 si 90), dupa ce acesta mai ratase cateva ocazii bune in flancul stang.

Una peste alta, o victorie fara dubii a oaspetilor, in timp ce Deleniul era complet nemultumit de faptul ca la 6-0, un jucator al oaspetilor a intrat urat la Costel Nuc si l-a facut pe acesta indisponibil pentru cateva etape, acesta fiind golgheterul echipei! Ca veni vorba de acest lucru, nu o sa pot intelege niciodata ce mentalitate trebuie sa ai, ca la 6-0 pentru echipa ta, sa fii in stare sa faci un astfel de fault, chiar daca nu a fost cu intentia sa accidentezi adversarul. O intrare urata a avut si Dediu in finalul meciului, insa jucatorul gazdelor a reusit la timp sa fereasca piciorul ca altfel era si el in carje…

About Sakin