Liga 5 Iasi – Seria 2: Rezultatele etapei a 16-a! Podu iese din discutie!

Liderul din Valea Lupului putem spune ca a pierdut una din contracandidatele la promovare, chiar daca au amanat derby-ul cu Victoria Letcani din aceasta etapa.

SAGEATA POPRICANI – PROGRESUL DELENI 7-1 (3-1)

Sageata Popricani a facut un joc perfect astazi in fata celor de la Progresul Deleni, demonstrand ca pregatirea fizica este un lucru important la acest nivel. Golurile au fost marcate de Mihai Andrei (3), Gabi Antonas, Moloman Razvan, Robert Robu si Vasile Cismaru, in timp ce pentru oaspeti a marcat fostul juniori al Holbocai – Costel Nuc. Cu acest succes, gazdele se apropie de podium la doar 1 punct, profitand de pasul gresit al Podului si de faptul ca Tiganasiul si Letcaniul nu au jucat.

STEAUA MAGICA IASI – CONSTRUCT PRESS GROPNITA 6-1 (4-1)

Debut excelent pentru elevii lui Florin Croitoru si Petre Sinescu, acestia impunandu-se detasat cu 6-1 in fata Gropnitei. Pentru gazde au marcat Dragos Secara (min. 20, min. 33), Andrei Puscasu (min. 31), Armand Onica (min. 44) si Madalin Crismaruc (min. 65 si min. 84), in timp ce pentru oaspeti a marcat Daniel Tamas (min. 37).

BIRUINTA MOVILENI – VOINTA BIVOLARI 3-0 NEPREZENTARE

Nici nu a inceput bine campionatul, ca Bivolariul demonstreaza ca fotbalul judetean pentru ei se apropie de sfarsit. In mod normal, aceasta ar fi a treia neprezentare in acest sezon, ceea ce ar insemna excluderea din competitie, insa cred ca se va putea ajunge la un compromis daca acestia vor demonstra ca doresc sa joace in continuare. Gazdele s-au aratat dezamagite de faptul ca dupa o pauza de cateva luni, erau dornici de fotbal insa vor fi nevoiti sa mai astepte cel putin o saptamana.

VIITORUL PLUGARI – VIITORUL BRAESTI

SAGEATA VICTORIA – FORTA PODU ILOAIEI 2-1 (1-1)

Meci disputat la Victoria, acolo unde echipa gazda nu s-a lasat in fata Podului, desi oaspetii veneau cu gandul declarat de a obtine victoria si a ramane in cartile pentru promovare. Din pacate pentru acestia, gazdele au facut un joc foarte bun si s-au impus intr-un final cu 2-1, lucru ce scoate oarecum definitiv echipa din Podu din cartile promovarii, niveland drumul celor din Valea Lupului catre Liga 4 Iasi.

About Sakin