Liga 5 Iasi – Seria 2: Sageata Popricani – Viitorul Plugari 6-1!

 In cadrul etapei a XVIII-a la Popricani a avut loc un meci care cel putin la inceput parea interesant. Sageata a primit vizita unei echipe nou infiintate neinvinse pana atunci,Viitorul Plugari. Gazdele nu au tinut cont de acest aspect si au invins categoric cu 6-1 prin golurile inscrise de Mihai Andrei ’17,Cismaru Vasile ’41, Gabi Antonas ’60 pen ,Alex Tanasa ’70 ’76 ’79 oaspetii reusind sa puncteze prin Damian Catalin ‘3.

 SAGEATA POPRICANI: 1.Ciobanu George – 8.Penciu Lucian 10.Cismaru Vasile 6.Cismaru George 15.Cismaru Ionut – 7.Gorovei Alin 5.Antonas Gabi 13.Moloman Razvan 16.Mihai Andrei – 11.Caracas Ionut 9.Avasilcai Gabi  Rezerve:12.Enuta Adelin 2.Robert Robu 14.Alex Tanasa 3.Potur Catalin  Antrenor:Daniel Enuta

 VIITORUL PLUGARI: 1.Petrica Harnata – 2.Damian Catalin 4.Cucuteanu Valentin 5.Banuta Madalin 6.Cornea Neculai – 8.Asaftei Ioan 9.Bota Mihaita 10.Ursu Constantin – 12.Pavel Mihai 69.Rusu Stefan 77.Mihaila Viorel  Rezerve: 7.Damian Ciprian 11.Pintilie Alexandru 13.Gradinariu Bogdan 30.Prodan Constantin  Antrenor: Filota Cristian Antrenor secund: Paul Mursa (care este si primarul comunei)

Oaspetii au inceput in forta reusind sa deschida scorul in min 3. La o lansare in adancime, gazdele s-au oprit solicitand ofsaid.Cum semnalizarea nu a venit Damian Catalin a ramas singur cu Ciobanu George si la executat pe acesta cu un sut la coltul lung.  Gazdele au egalat in min 17 prin Mihai Andrei care a inscris cu sut puternic printre picioarele portarului dupa o centrare venita de pe partea dreapta de la Gorovei Alin.  In min 41,Sageata a preluat conducerea.Capitanul echipei,Cismaru Vasile a reusit un gol fabulos inscriind in vinclu dintr-o lovitura libera de la 25 m.

Gabi Antonas a majorat diferenta in min 60 dintr-un penalty scos de Mihai Andrei.  Intrat la pauza in locul lui Gabi Avasilcai,Alex Tanasa a reusit cel mai bun meci al sezonului reusind sa scrie in doar noua minute un hatrick de senzatie.Primul gol al sau a venit in min 70 cand ramas singur cu portarul oaspetilor a trimis elegant cu latul pe langa acesta. In min 76 Alex Tanasa a reusit sa inscrie si cu capul dupa o centrare venita de pe partea dreapta de la Robu Robert. In min 79,Tanasa a reusit golul 3 al sau cu un sut frumos la coltul lung dupa ce a intors doi fundasi in careu.

Un nou meci bun reusit de Sageata Popricani.O echipa foarte bine organizata,solida si capabila sa faca spectacol.De la gazde tin sa remarc instinctul de varf al lui Alex Tanasa care a inscris la toate ocaziile avute,jocul exact al lui Cismaru Ionut,pe capitanul gazdelor Cismaru Vasile care a fost excelent in defensiva si a inscris un gol fabulos,pe Mihai Andrei care a creat mai mereu pericol in banda stanga si ceasul de la mijlocul terenului,Gabi Antonas. Acest jucator cred ca nu are plamani la cat de mult alearga la varsta lui (33 ani) iar jocul sau exact pur si simplu incanta. Viitorul Plugari este o echipa tanara,ambitioasa dar fara experienta.

FOTOGRAFII de la aceasta partida gasiti pe pagina oficiala de facebook a celor de la Sageata Popricani!

About Sakin